Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MIŁOŚĆ TO ŚCIEMA

Polecane posty

Gość gość

Mam 20 lat, nigdy nie dane bylo mi sie zakochac... nawet nie wiem co to znaczy i mysle ze to sa tylko bajki i milosc nie istnieje.. co takiego czujecie mowiac ze sie zakochaliscie? tak naprawde bardzo bym chciala sie zakochac ale zaczynam watpic w istnienie milosci :(

Gość gość
uwazam podobnie ...

Gość gość
stany euforyczno-ekstatyczne po opuszczeniu penis.a mojej komory losującej :D

Gość gość
jak Ci stanie to nie znaczy ze sie zakochales... ja moge miec orgazm na widok wielu przystojnych facetow ale przypuszczam ze to nie ma nic wspolnego z miloscia...

Gość gość
Miłość to taki euforyczny stan który opada kiedy musimy myć gary po facecie, prać jego skarpety oraz znosić jego impretynencje i olewactwo. Gdzie indziej ten stan nazywany jest ślepotą i głupotą która w powyższych okolicznościach prowadzi do tego że człowiekowi przywraca się wzrok i staje się mądry po szkodzie. Niestety wtedy najczęściej odejście jest już ciężkie do realizacji bo ma sie wspólne dzieci z takim dziadem, a poznanie kogoś innego równie ciężkie bo jest się już podstarzałym próchnem zniszczonym życiem, garami i czyszczeniem muszli klozetowej

Gość gość
widze ze tutaj nikt nie uwaza ze milosc istnieje... czyli nie ma co sie ludzic?? ;/