Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z córką

Polecane posty

Gość gość
Czemu placki ziemniaczane ?

Gość gość
Nie jestes zlym rodzicem. Nie sluchaj. Idz do terapety by sie poradzic. Trzymam za Was kciuki:) Dobranoc

Gość gość
Boje sie podac meila bo tu sa osoby nieprzyjazne . Zapisze temat i mozemy tu wchodzic by pisac ze soba

Gość gość
"Czemu placki ziemniaczane ? " x bo trze się ziemniaki na tarce moja jakaś ułomna jest i zawsze się dziabnie a jak nie tarką to nożem

Gość gość
gość dziś Nie jestes zlym rodzicem. Nie sluchaj. Idz do terapety by sie poradzic. Trzymam za Was kciuki Dobranoc Dziekuje za dobre slowa. Zawsze jak wracam z pracy boje sie czy czasem nie lezy zakrwawiona :) zawsze gleboko oddycham gdy wchodze po schodach :(

Gość gość
do gosc 22.54 jak to czytam to jakby o mnie.tez zyje w ciaglym stresie i mysle,ze zawiodlam jako matka.mam wyrzuty sumienia,ze gdzies popelnilam blad.zal.

Gość gość
Miala byc buzka :( od płaczu nie widze znakow w telefonie

Gość gość
Z tymi plackami dobre bylo ;)

Gość gość
Coraz wiecej młodych tak robi. Bardzo duzo młodych osob jest psychicznie zdolowanych. Kiedys tego nie bylo

Gość gość
Kiedyś wychodziło się na dwór się bawić, teraz dzieciaki tylko w Internecie siedzą po szkole i to są efekty zaburzeń społecznych.

Gość gość
Teraz bedziemy wiedziały ze nie jestesmy same. Zawsze mozemy tu wejsc i napisac :) nie rozumiem tego cięcia, nie moge pojąć co to daje. Nawet sama chvialam spróbować by zobaczyc dlaczego to robia ale nie potrafilabym sobie krzywdy zrobic. Ald jesli ona odbierze sobie zycie to ja odrazu tez.

Gość gość
" gość dziś Widać, że osoba oceniająca osoby tylko po temacie topiku nic nie wie na temat młodzieży. Że nikt z Twojego otoczenia nie przechodził buntu, nie ciął się i nie ćpał, to nie oznacza, że masz wiedzę na takie tematy. Jak nie potrafisz pomóc, to lepiej nic nie pisz, bo tylko możesz komuś w ten sposób zaszkodzić. Można mieć idealną rodzinę, a wpaść w toksyczne znajomości i już u dziecka mogą wystąpić różne zaburzenia i zachowania destrukcyjne. " x x bo ty wiesz wszystko :D ta nie znam młodzieży no nie dawno sama byłam młodzieżą a wiele osób znam od ćpunów po fanatyków religijnych tak wśród młodzieży są też "mohery" a co zaobserwowałam to jedno że rodzice mają największy wpływ na dziecko i jego zachowanie później jeżeli dzieciaka nie wychowa się na mądrą samo myślącą osobę to później tak to jest że lądują w sektach jeżeli dziecko nie ma wsparcia w rodzinie szuka po za nią przeważnie jest to złe towarzystwo jeżeli córka nie nauczy się od rodziców szacunku do własnej osoby jak i nie będzie miało szacunku od rodziców to jak dorośnie zazwyczaj ma męża co ją leje taka jest prawda i taki system a przeważnie rodzice nie widzą błędu u siebie ale u dziecka

Gość gość
A jak mnie doprawadzi ten ciągły stres do kresu to sama to zrobie. Te ręczniki mnie wykoncza.

Gość gość
a rozmawiałaś z nią o tych ręcznikach ? czy boisz się zapytać bo to jest ingerowanie w jej prywatność? :D

Gość gość
Juz dawno sie wydało.

Gość gość
Mój mąż się ciął. Pochodził z dysfunkcyjnej rodziny. Młoda ma rację. To najbliżsi dali ciała. Może nie rodzice ale ktoś inny z najbliższego otoczenia. Może proboszcz się do nie dobierał? Może z rówieśnikami problemy. Może.nauczyciel debil upokarza ją przy klasie?

Gość gość
Jednego dnia jest wesola a innego smutna nieobecna i po takim dniu wiem ze to robi. Jest dorosla. Ja nie krzycze, jestem mila

Gość gość
A kiedy twoj maz przestal sie ciąć?

Gość gość
co ty za matka jesteś jak będzie w szkole zrewiduj jej pokój zabierz wszystko czym może się pociąć jak przyjdzie zrewiduj ją i plecak powiedz o problemie w szkole by ją nauczyciele pilnowali za każdym razem jak się potnie to jej zabieraj coś np. komp komórkę czy jak robią bezstresowi rodzice kieszonkowe co moim zdaniem uczy dzieci takie kieszonkowe chciwości i tyle po za tym jak to nie pomoże to pasem

Gość gość
Jak powiem o recznikach to powie ze przesadzam i ze miala okres

Gość gość
Jak mam zrewidować ja jak przyjdzie ze szkoly ? Skoro ona ma 24 lata , jestes dorosla i nie bede jej grzebać w rzeczach

Gość gość
jak okres to niech się rozbiera na gacie i stanik a ty ją obejrzyj czy się gdzieś nie zarznęła

Gość gość
Pasem to sama sie zbij ok. Widac z toba jest problem a nie z matkami tutaj. Odrazu trzęsie sie do bicia.

Gość gość
gość dziś jak okres to niech się rozbiera na gacie i stanik a ty ją obejrzyj czy się gdzieś nie zarznęła No tak ale ona nie ma kilkunastu lat zeby ja ogladac w ten sposob ale dzuekuje za rady

Gość gość
"Jak mam zrewidować ja jak przyjdzie ze szkoly ? Skoro ona ma 24 lata , jestes dorosla i nie bede jej grzebać w rzeczach " x to twoje dziecko jak się zabije to też powiesz że jest dorosła sama np. skoczyła z mostu to samo z pijanym dasz mu wejść w samochód i jechać żeby pozabijał ludzi bo on jest dorosły i on decyduje ty do jasnej ciasnej jesteś matką może zamiast być miła i kreować się za przyjaciółkę córki którą nigdy nie będziesz zacznij być matką

Gość gość
z tego co piszesz droga matko wynika że twoja córka jest ci zupełnie obca

Gość gość
Do jutra kochani. Bardzo glowa mnie rozbolala. Boje sie miec spuchniete oczy a jak pisze to mi gorzej i spuchnieta bede a pracuje z ludzmi i musze jakos wygladac. Jutro sie odezwe. :):)

Gość gość
Osoby ktore sie tną maja depresje i wtedy nawet dla siebie sa obcy. Wszystko jest im obojetne

Gość gość
23:32 no i widzisz ? Pani poszla , teraz poszukaj nowego tematu by dawac "dobre rady" ;) jakas z ciebie niedouczona pani psycholog ;)

Gość gość
Jeśli mąż jako nastolatek się ciął, to on powinien porozmawiać z córką, bo zna to z autopsji. Tylko to musi być rozmowa szczera i spokojna, aby się dziewczyna czuła bezpiecznie i swobodnie. Może to będzie najlepsze rozwiązanie na początku.