Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z córką

Polecane posty

Gość gość
U mojego dziecka migreny doprowadziły do tego

Gość gość
Ale ten pan ktory sie ciąl nie ma corki ktora sie tnie. Ta osoba tylko napisala ze maz sie ciąl

Gość gość
"gość dziś U mojego dziecka migreny doprowadziły do tego " x rozumiem że do depresji czy do próby samobójczej ale do cięcia to trochę nielogiczne

Gość gość
Znam patologiczne rodziny i dzieci sie nie tną. Moj znajomy to mial przesrane dzieciństwo . Ojciec pijak k****arz , 7 dzieci, matka sue wieszala i zadne z tych dzieci nie mialo problemu z okaleczaniem

Gość gość
bo tną się dzieci z bezstresowego wychowania zazwyczaj to nie patologia

Gość gość
24:46 to napisz prosze co dla ciebie jest logiczne :) skoro ciebie to nie dotyczy to skad madrosc taka? Wytłumacz , moze sie przydasz tu komus na cos a nie tylko siejesz zamęt . Prosze prosze o konkretna poradę skoro tak chetnie rozprawiamy na temacie problemy tych osob

Gość gość
Jesli ktos juz wchodzi na powazne tematy to niech mysli co pisze. To jest powazna sprawa a na kafe przewaznie jest pitolenie. Ktos kto nie zna problemu to najmadrzejszy i krzyczy najwiecej.

Gość gość
Trole uciekły, poniewaz pojecia nie maja o depresji. Wlasnie depresja doprowadza do autoagresji . By nie czuc bolu psychicznego zadają sobie fizyczny bol.

Gość gość
bo tną się dzieci z bezstresowego wychowania zazwyczaj to nie patologia PRAWDA !

Gość gość
" gość wczoraj 24:46 to napisz prosze co dla ciebie jest logiczne usmiech.gif skoro ciebie to nie dotyczy to skad madrosc taka? Wytłumacz , moze sie przydasz tu komus na cos a nie tylko siejesz zamęt . Prosze prosze o konkretna poradę skoro tak chetnie rozprawiamy na temacie problemy tych osob " x x akurat to mnie dotyczy sama choruje na migrenę w mojej rodzinie to dziedziczne więc wiem co to za ból niejednokrotnie myślałam że lepsza jest śmierć niż życie z takim bólem ale nigdy się nie cięłam bo to nielogiczne a czemu zaraz wyjaśnię ból migrenowy to straszny ból ktoś kto sobie dodaje bólu to albo jest masochistą albo nie wie co to prawdziwy ból migrenowy człowiek którego boli po prostu tylko chce aby przestało boleć a nie przysparza sobie dodatkowego bólu po za tym ból jest tak straszny przy którym występuje światłowstręt i nadwrażliwość na dźwięk oraz wymioty że człowiek z fizycznego punktu widzenie nie ma zupełnie sił aby wziąć żyletę i się ciachać

Gość gość
I sama sobie zaprzeczyłaś. Ty jesteś silna i dajesz sobie radę. Osoba stosująca na sobie autoagresję jest osobą słabą psychicznie. I tu widać Twoją znikomą wiedzę na temat czysto psychologiczny. A obrażając innych nie pomagasz w rozwiązaniu problemu tych matek. Piszę to jako pedagog (profilaktyka społeczna i resocjalizacja). Chcesz pomóc? To przestań udzielania rad na forum, bo w wielu przypadkach już się pomyliłaś. Dobranoc wszystkim.

Gość gość
" gość dziś I sama sobie zaprzeczyłaś. Ty jesteś silna i dajesz sobie radę. Osoba stosująca na sobie autoagresję jest osobą słabą psychicznie. I tu widać Twoją znikomą wiedzę na temat czysto psychologiczny. A obrażając innych nie pomagasz w rozwiązaniu problemu tych matek. Piszę to jako pedagog (profilaktyka społeczna i resocjalizacja). Chcesz pomóc? To przestań udzielania rad na forum, bo w wielu przypadkach już się pomyliłaś. Dobranoc wszystkim. " x x x a gdzie napisałam że jestem silna i ze wszystkim daje radę? po za tym ty od początku piszesz jak byś wszystko wiedziała o psychice ludzkiej a ile razy tacy ludzie jak ty się mylili twoja wiedza pochodzi z książek moja z życia a życie jest lepszym nauczycielem może jak byś nie miała przerostu ego to byś to zauważyła przypominasz mi średniowiecznych lekarzy którzy nacinali żyły aby zła krew wyleciała co nie pomagało a nawet zabijało oni też brali tą wiedzę z książek byli ślepi na słabnący organizm pacjenta ale co tam oni byli lekarzami jak ty wielkim pedagogiem :D

Gość gość
Nie znasz mnie, ani mojego życia. A ból migrenowy to u mnie chleb powszedni. Nie będę Ci opisywać moich schorzeń i bólów, które w swoim życiu przeszłam. Gdybym była słaba, a życie mnie nie rozpieszczało, to dawno by mnie tu nie było. Wiele dzieci z różnymi rodzajami autoagresji w swoim życiu spotkałam i nie jednemu pomogłam. Co do sznytów to były bardzo modne wśród dzieciaków w latach 90'. Patologia występuje nie tylko w rodzinach ubogich ale i bogatych, gdzie dziecko wychowuje się bez nadzoru rodziców. Depresja jaką ty logicznie rozumujesz, to tylko stany pod depresyjne. Żeby mieć depresję musi się na siebie nałożyć kilka tego typu stanów. Jest wiele zaburzeń, które mają wpływ na wywołanie autoagresji, ale Ty tego nie musisz rozumieć. Wystarczy Ci Twoja autopsja. Będziesz starsza, to może będziesz w stanie więcej zrozumieć w temacie, gdzie się tylko przechwalasz swoimi poglądami, a nie wiedzą z praktyki.

Gość gość
gość dziś Droga pani pedagog! przechwala się tylko pani ok. rozumiem że się pani nie zgadza z moją opinią ale po co te docinki personalne? widać że nic a nic się pani na studiach nie nauczyła ale nie wnikam w to do tego pani kolejny raz wpycha coś mi co ja nie powiedziałam a czemu może nie umie pani czytać ze zrozumieniem też w to nie wnikam po za tym pani się już pożegnała a nadal pani pisze a co to oznacza powinna pani wiedzieć jak chce pani pomagać powinna pani pracować nad sobą powinna się pani nauczyć słuchać drugiego człowieka oczywiście zaraz pani mi napisze że się nie znam i pani wie lepiej znowu ta nieomylność ale to każdy człowiek zauważy

Gość gość
Ciesze sie, ze sa jeszcze dobrzy ludzie na ziemi. Dziekuje dobrym osobom. :) i dziekuje za wsparcie :)

Gość gość
niech pani poprosi Najświętszą Maryję o pomoc, a chętnie przyjdzie jej z pomocą. Niech pani powie że Maryja bardzo ją kocha i zrobi dla niej wszystko o co poprosi. Niech pani powierza córkę codziennie opiece Maryi. (Anna - Zaufajcie Maryi PDF).