Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekcja prawdy

Przystojny facet ma przesrane na tym świecie

Polecane posty

Gość lekcja prawdy

bo kobiety tylko widzą powłoke, nie chcą ich poznać, tylko chcą ich za wygląd oraz ich wykorzystać, to bardzo smutne. Ciężko znaleźć prawdziwą miłość będąc przystojnym.

Gość gość
na mój widok też prawie wszystkie z majtek wyskakują, to jest bardzo przykre że nie chcą mnie nawet poznać tylko od razu by się na mnie rzucały, jestem nieszczęśliwy przez to

Gość gość
Wspolczuje ci ...ja jednak nie chcialabym zbyt przystojnego chlopaka. Kwestia tego ze nie kazdy jest mily. Wole swojego przecietnego jednoczesnie innego partnera. Mam nadzieje ze znajdziesz dziewczyne nie patrzaca na powloke a sa takie jak np ja nie patrze na to.

Gość gość
Przystojność jednocześnie jest przekleństwem i nieszczęściem, tyle oszustek w okół gotowych kłamać żeby tylko być z przystojnym dla szpanu.

Gość gość
Czegoś tu nie rozumiem. Dotąd zarzucało się kobietom głównie materializm, jakie to z bab brzydko mówiąc kur/wy i to było złe, oj bardzo złe, ze baby lecą na kasę, że baby zabierają całe wypłaty, kupczą seksem etc. Ten materializm był przeciwstawiany męskiej miłości a na czym owa męska miłość polega? Na zauroczeniu ładną buzią, zgrabnym seksownym ciałem. Tak, owo typowo zwierzęce instynktowne zauroczenie samicą jest przedstawiane jako naturalne, normalne. Czemu więc do chu/ja wafla jak kobieta analogicznie leci na przystojnego, dorodnego samca, to jest opisywana jako skończony pustak? Zwłaszcza że proces doboru naturalnego ma na celu dobranie się obu osobników z jak najbardziej kompatybilnymi i odpowiednimi do powielenia genami?

Gość ZAutopsi
Dokładnie wtedy facet otoczony jest pustkami lecacymi na wygląd a jak przydarzy się wypadek i miś nie będzie już tak piękny to kopną w d**e i wbija Ci jeszcze szpile w plecy i wmówią że to Ty jesteś winny rozpadu miłości z powodu swojego zbrzydnięcia. Także niech koleżka od modeli sobie to przemyśli. Nawet pozornie inteligentna, atrakcyjna, błyskotliwa może okazać się pustą zdzirą która tylko udawala ideal w razie niepowodzeń :)

Gość gość
kobiety lecą na zaradnych i przystojnych, zatem brzydale mogą tylko czekać w kolejce aż zostaną im pozostałe ochłapy selekcja naturalna rządzi światem oprócz Islamu, i nic tego nie zmieni

Nie zawsze tak jest. Prawdziwe zakochania i miłość też się zdarzają ale z miłością to jest chyba tak, że nie każdy potrafi kochać.