Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy poczulyscie sie dorosle

Polecane posty

Gość kosiaraumyslow
Mam 34 l i szczerze mówiąc nadal nie czuje sie dorosla.

Zwykle przejęzyczenie... ale ok macie racje przecież tutaj wszyscy piszą w oparciu o zasady zgodne z ortografią, interpunkcja oraz slownikiem języka polskiego. Każdy kto czytał moją wypowiedz nie szukając dziury w całym doskonale zrozumiał, iż urodzenie dziecka wywrocilo mój świat do góry nogami to znaczy, ze zmienił sie nieodwracalnie mój punkt widzenia oraz postrzeganie pewnych rzeczy ale taki margines społeczny jak co poniektórzy tutaj obecni tego nie zrozumieją bo w ich środowisku brak miejsca na wypowiedzi nie zawierające wulgaryzmów oraz wyzwisk. Niestety pewne maniery wynosi sie z domu i to widać na kilometr.

Gość gość
No u ciebie też widać,zwłaszcza gdy wyzywasz od k/u/r/e/w, głupich krów, pi/e/r/d/o/l/n/i/ę/t/y/c/h itp... były tu takie twoje wpisy, pamiętasz? Więc akurat ty, kwestię kultury powinnas zostawic w spokoju.

Skoro masz taka dobra pamięć to przypomnij sobie łaskawie w jakich okolicznościach owe zwroty były wykorzystane.

Gość gość
Kulturalny człowiek, potrafi kulturalnie dyskutować. Tobie ta umiejętność jest obca, bo brak ci kultury. Wszystko w temacie. Bez odbioru, "kulturalna" mamusiu.

Gość gość
Chyba jako 14 latka, gdy zostalam sama i sama o siebie musialam zadbac.. Dojrzalam troche pozniej, ale ja chyba szybko przestalam byc dzieckiem, bo zawsze irytowalo mnie zachowanie moich rowiesnikow, wydawalo mi sie takie glupie i wlasnie dziecinne.. Pewnie bylam nudziara :P No, tak zawsze mialam ksywke szefowa :D