Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy poczulyscie sie dorosle

Polecane posty

Gość gość

Oprocz dnia osiemnastki?

W dniu porodu kiedy położyli mi córkę na brzuchu. W ciągu sekundy uświadomiłam sobie, ze od teraz jestem odpowiedzialna za siebie i dziecko. Mimo, iż miałam na to 9 miesięcy to jednak kontakt skora do skory sprawił, iż moj światopogląd radykalnie sie zmienił o 360'

Gość prawie czterdziestolatka
A ja tego jeszcze nie poczułam. (Mamo Młoda, zmiłuj się nad sobą. Nie rób ośmieszonego maksymalnie błędu, może wręcz nie używaj terminologii matematycznej jeśli pomimo wykształcenia podstawowego (a może i wyższego) wciąż nie wiesz ile koło ma stopni więc co oznacza te 360...)

Gość gość
moj światopogląd radykalnie sie zmienił o 360' xxx Czyli się w ogóle nie zmienił ;P

Gość gość
Mloda to jest jednak poy****a:D A tak swoją drogą, zauwazyłyście, ze jej jedynym osiągnięciem życiowym jest rodzenie dzieci? Ta dziewucha nie ma żadnych innych ambicji.

Ach no tak zapomniałam ze przecież wy wszystkie po inzynierce jesteście i każda inna odpowiedź wybiegajaca poza wasz okrojony światopogląd jest debilna i nie warta uwagi wręcz przeciwnie zasługuje na lincz.

Gość gość
Jak się wyprowadziłam z domu rodziców do wynajętego z narzeczonym mieszkania.

Gość gość
niestety - nigdy, a już prawie 40 na karku :(

Gość gość
Jakoś tak w wieku 21 lat na studiach kiedy już sama zarabiałam i się utrzymywałam bez kasy od rodziców.

Gość gość
kiedy ludzie zaczeli do mnie mówić na "pani"

Gość gość
Młoda nie zesraj się tylko. Ty jesteś po prostu tępa i im wcześniej przyjmiesz to do wiadomości, tym lepiej. Jedni w pierwszej kolejności stawiają na wykształcenie, a inni tak jak ty, na dzieciaki

Gość gość
Z tą dorosłością to tak jak z kobiecością. Ma ona swoje poszczególne etapy ewolucji. To nie jest coś co dzieje się nagle, no chyba że kogoś życie przycisnęło na głęboką wode od razu

Gość gość
Ja bym nie krytykowała kogoś kto napisał że wtedy kiedy urodził dziecko. To tez jest jak najbardziej jeden z ważniejszych aspektów dorosłości - odpowiedzialność za drugiego człowieka. Można go jak najbardziej wymienić. Nawet bym to nazwała jeden z pierwszej piątki aspektów dorosłości. Także nie przesadzajcie. Troche szacunku do ludzi i kultury osobistej. To też sie przekłada na dojrzałość :O

Gość gość
jeszcze sie nie poczułam dorosła a w tym roku już 22lata skończe dalej zachowuje sie jak dziecko :-D

Gość gość
Kiedy musialam przezyc za moja pierwsza wyplate.

Gość gość
14:47 widzę, że nie zaczaiłaś o co chodziło:O i nie pisze się "także", tylko " tak że" .

Gość gość
to mi wyjaśnij dokładniej ach tak Nie chce ci się. Natomiast chce ci sie poniżac innych. Tu masz energie za dwóch. Co do błędów. To w życiu nie uwierze że ty żadnego nie popełniasz szczególnie tu na kafe. Tu nikt nie pisze idealnie.

Gość gość
No, ty z pewnością nie

Gość gość
ty nie bądź taka pewna siebie

Gość gość
Bo co, analfabetko?

Gość asiutka  1999
Nie czuję się, bo nie jestem

Gość gość
15:23 idź dziecko pod blok może lepiej tam kozaczyć

Gość gość
Idź do szkoły, może nauczysz się pisać :classic_cool:

Gość gość
ortografia jeszcze nie czyni z kogoś człowieka czego ty jesteś żywym przykładem :) to już ja wole chyba walić te błędy Dziękuję, pozdrawiam

Gość gość
Ja też poczułam się dorosła po urodzeniu dziecka

Gość gość
Dorosla poczulam sie w wieku 23 lat, w momencie kiedy sie wprowadzilismy do wlasnego mieszkania z mezem i polroczna corka

Gość gość
Oj dobra już! Dziewczyna nie jest super wykształcona, a może w pośpiechu popełniła gafę to ją poprawcie w kulturalny sposób. Wytłumaczcie jej gdzie zrobiła błąd, a nie zaraz nalatujecie z wyzwiskami i złośliwościami. To waszym zdaniem jest takie mądre i dojrzałe? Tak robią mądrzy i DOROŚLI ludzie? Zniknęły stare niebieskie to znalazłyście sobie jedną do plucia wy wielkie arystokratki za dychę :o Młoda mamo powinnaś napisać, że twój światopogląd zmienił się o 180 stopni :)

Gość gość
No i co, zmusisz mnie, żebym lubiła tą dzieciatą gówniarę? hahahahaaaaaa

Gość gość
Nikt cię nie zmusza nie umiesz czytać? Masz się tylko kulturalnie zachowywać. Przerasta cię to? Sama się zachowujesz jak g...wniara w tym momencie. Taka niby starsza mądrzejsza jesteś i dojrzalsza, a odzywki masz jak dziecko w piaskownicy.

Gość gość
gdy stwierdziłam ze wiem więcej od innych