Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

naturalne powiększanie ust

Polecane posty

Gość gość

Hejka :) mam bardzo małe usta..tzn dolna wielka a małej prawie nie widać :( ponadto kąciki ust idą bardzo w dół i wyglądam smutno. Szukam jakiegoś sposobu bez wydawania pieniędzy na powiększenie ust. Ostatnio używam sypanej papryki chilii zzmieszanej z wazelina , jak mocno piecze to zmywam i szybko obrysowuje usta bo są większe i wtedy wygląda to naturalnie. Po godzinie znika ale kontur obrysowany. Myślicie że jak będę robić to często to usta coraz dłużej będą większe? Kurde nie wiem a nie jest to zbyt przyjemne :( pomocy

Gość gość
tez mam male usta i juz sie z tym pogodzilam :)

Gość gość
Jest takie " cos" na powiększanie ust . Ja to kupiłam na ebay za 5 euro, ale nie pamietam jak to sie nazywa sa rożne rozmiary i powiększa to usta na pare godzin. Poszukaj

Gość gość
Nic naturalnie nie powiększy ust! Przestańcie wpychać ludziom pierdoły! Do autorki, przestań obsmarowywać usta konturówką bo to idiotycznie wygląda. Jak szukasz chwilowej opuchlizny to ostra papryka albo pieprz ci "to dadzą" ale jak dostaniesz po tym wysypki albo blizn to później nie jęcz że "to coś" pozostwiło po sobie blizny. TAK! Dobrze przeczytałaś, BLIZNY! Wtedy będziesz potrzebować więcej niż zwykłej konturówki żeby "TO" zamaskować. Bosze...czy wszystkie dziołchy są tak głupie czy tylko ty?!

Gość ekspert opinia
musisz dużo obciągać, od tego wargi rosną

Naturalnie chyba sie nie da sie powiekszyc, ale moc kosmetykow jest niesamowita, wiec stawialabym na to. Ja mam np swietna konturowke lip barrier, od gr jest ona transparentna, malujemy obrys ust (wychodząc poza linię ust) i bardzo cienką linią kontur ust. Potem produkt wklepujemy, aby konturówka lepiej przylegała do skóry, nadaje ładny ksztalt ustom, wiec moze je optycznie powiekszyc, nadaje sie zarowno do pomadki jak i do blyszczyka. Jest bardzo łatwa w aplikacji. Naprawde polecam.

Gość gość
z dwojga złego lepiej mieć za małe niż za duże... zobacz sobie jak wyglądaja te wszystkie celebrytki z nadmuchanymi warami, jak ropuchy, gęba rozciągnięta... z początku może i dobrze to wygląda, ale po kilku latach ostrzykiwania to wary robią się coraz bardziej obrzydliwe. Doda wygląda już jak joker, a siwiec ma usta na pól twarzy i jak mówi to wygląda obleśnie, tak te wary się jej ruszają, że mam takie skojarzenie, że lepiej nie napiszę...

Gość katiep93
naturalnie faktycznie raczej nie da się powiekszyc. wiem, ze sa ewentualnie jakies blyszczyki z dodatkiem papryczki chili, ktore powodują, że usta są bardziej nabrzmiałe. ja też staram się używać konturówek. wiadomo, ze przy blyszczykach ciężej z tym, ale mozna uzywac transparentej tak jak kolezanka wyzej wspomniała. nie wiem czy z innych firm też sa (ale mysle ze na pewno). mnie nie stać na nic drozszego, wiec kupilam nowość z Golden Rose lip barrier i uzywam zarowno do blyszczykow jak i matowych pomadek :)) optycznie usta wydaja się większe przez to