Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skąd ta moda na torebki michael kors

Polecane posty

Gość gość

wcale nie są takie znów piękne....rozumiecie ten fenomen? na ulicy widzę każdego dnia kilka kobiet z tą torebką

Gość gość
Ja dostałam w prezencie. Podoba mi sie. I serio, gdybym nie dostała jej w prezencie, nie wiedziałabym kim jest Michael Cors.

Gość gość
Kilka kobiet z podróbą widzisz, a nie z torebką MK.

Gość gość
ale ta podróbka wygląda tak samo:P

Gość gość
mnie się te torebki bardzo podobają - lubię taki prosty styl, bez nadmiaru ozdób. i duży wybór kolorów. ja np. nie kupuję czarnych torebek. szczerze mówiąc, kupiłabym nawet kilka modeli, ale właśnie denerwuje mnie to, ze są takie popularne i co więcej, kojarzone z osobami kupującymi rzeczy "dla logo". ja nawet rozważałam kupienie takiej torebki (model colette) i noszenie jej tak, żeby nie było widac logo.. ostatecznie znalazłam dwie inne marki, mało znane u nas.

Gość gość
Fajne torebki tylko skórzane, a jakie ceny ? www.7stars.com.pl

Gość gość
Ja dostałam w prezencie. Podoba mi sie. I serio, gdybym nie dostała jej w prezencie, nie wiedziałabym kim jest Michael Cors. x Ja też nie wiem kim on jest, ale wiem kim jest Michael Kors

Gość gość
nie majkel kors, lecz z******te podróby majkela korsa :) proszę cię, chińszczyzna z aliexpress.

Gość gość
Tak, ja rozumiem. ///// W 97% podróbek Louis Vuitton w Polsce z 20 metrów widać, ze to podróbka. Słowem: człowiek sie kompromituje, wszyscy widza, ze to fake. Owszem, istnieja tez podróbki LV dobrej jakości, ale trzeba za nie zaplacic ok. 650-800 zl (co i tak tanio, bo oryginał kosztuje 8000 zl) //////// Natomiast M.Kors ma torebki bardzo proste do podrobienia (nawet serie z monogramem!). Trudna do odróżnienia podróbka Krosa kosztuje 100-150 zl, a oryginał 1200-2000 zl. Dlatego większość nosi Krosy - nie widać ze to fake.

Gość gość
Kors to homoseksualista i gej.

Gość Mdziaaa67
Własnie. Coraz więcej podróbek i trzeba uważać. Nie polecam kupna torebek na bazarach itd, nawet "okazjonalnie"sama się tak niestety nadziałam i jestem teraz uczulona na ten temat ;). Polecam sklep http://aligoo.pl/ Czuję się bezpiecznie jak tam kupuję, a mają często fajnie promocje i różne marki :)