Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to możliwe, że ludzie wieszają się na klamkach?

Polecane posty

Gość gość

Próbowałem i nic, tylko czułem tylko ucisk pod gardłem :O

Gość przegryw roku
Chyba zostaje tylko pociąg. Metoda pewna na 100% :O

Gość gość
Chyba niemożliwe, to są tzw. samobójstwa wspomagane - ktoś im "zrobił" samobója.

Gość Gothic
Pewnie usiadłaś pod klamką na podłodze, hahaha :) Jak już masz linkę, czy sznur, to końcówkę przywiązujesz do klamki a resztą przerzucasz ponad drzwiami. Pętla wisi wtedy po drugiej stronie na dużej wysokości. Podstawiasz z drugiej strony stołek, stajesz na nim, zakładasz pętlę na szyję i odpychasz nogą stołek :)

Gość prawictwo pospolite 152
zawsze istnieje ryzyko ze sie nie udusisz i zawiozą cie do szpitala jako kalekę do konca życia będziesz warzywem .. ale to przypadek gdy cos moze pojśc zle

Gość gość
to jest dziwne ,moja prababcia i dużo starszych osób mówili ze to "zły" pomaga

Gość prawictwo pospolite 152
sam czytałem o przypadkach nieudanych powieszeń wiezniów w USA . .Chodzi o karę smierci Czyli jest mozliwe ze to nie wyjdzie , ale 95 % powieszeń konczy sie powodzeniem lepiej jednak wybrać moim zdaniem pociąg bo tutaj powodzenie wynosi około 99 % Z pociagiem jest jeden problem .. Jak zaczniesz uciekac w ostatniej chwili to urwie ci tylko noge i przeżyjesz . Lepiej byc całym ciałem na torach

Gość gość
Jasne, zły pomaga :o A słyszałaś o złych ludziach? Obejrzyj sobie co najmniej serial "Służby specjalne".

Gość gość
Gothic - dzięki teraz już wiem jak to ludzie robią :-) Jacy to usłużni i mili są ludzie ;-) zawsze pomogą ;-)

Gość gość
W mojej miejscowości przed moim narodzeniem tak starsze małżeństwo zamordowano. Niby to się sami powiesili. Tylko, że kilka dni wcześniej sprzedali dom i mieli w tym tygodniu co ich znaleziono wyjechać do jedynego syna, który mieszkał na drugim końcu Polski. Mało osób wiedziało o tym, że sprzedali dom, a pieniędzy ze sprzedaży nie znaleziono. To jeszcze były czasy komuny.

Gość Gothic
Słyszałem o pewnej kobiecie która powiesiła się klamce od drzwi do łazienki, i wisiała na nich 2 lata, zanim ją znaleźli.

Gość przegryw roku
Nie usiadłem i nie jestem babą! Klęknąłem tak jak w poradnikach krążących po necie, związałem dwa paski i nic, kuźwa oprócz ucisku na krtań :O

Gość Gothic
To teraz już będziesz wiedział jak należy to zrobić :)

Gość gość
Tylko upewnij się, że ktoś po dwóch dniach Cię znajdzie. Szkoda żebyś sąsiadom przez kilka tygodni śmierdział.