Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sebastian, Szymon, Mateusz czy Wiktor?

Polecane posty

Gość gość

Pomóżcie proszę wybrać bo już z mężem nie potrafimy dojść do porozumienia. A za miesiąc będzie synek. Co tydzień inaczej na niego mówimy.

Gość gość
Ja bym wybrała Szymona. U nas to była jedna z opcji, ale mojemu się nie podoba i wybraliśmy inne.

Gość gość
Wiktor, gdybym miała syna tak miałby na imię, mam córkę Zuze :))

Gość gość
z tych imion to szymon

Gość gość
Wszystkie ładne, wybrałabym Szymona lub Mateusza.

Gość gość
Szymon

Gość gość
Mateusz, albo Wiktor.

Gość gość
A to dziecko koniecznie musi miec ustalone imie przed porodem? Poczekajcie az go zobaczycie i wtedy stwierdzicie czy wyglada bardziej na szymona, wiktora a moze na kogos zupelnie innego. Nie ma co na sile ustalac i sie o to z mezem spierac

Gość gość
Tylko Seba :classic_cool:

Gość gość
A po czym poznać, że dziecko wygląda na Szymona, a nie na Wiktora? Szymony mają krzywe nosy, a Wiktory pełne usta, czy co? Sebastiany pewnie nie mają szyi ;]

Gość gość
Szymon albo Wiktor :)

Gość gość
"A po czym poznać, że dziecko wygląda na Szymona, a nie na Wiktora? Szymony mają krzywe nosy, a Wiktory pełne usta, czy co? Sebastiany pewnie nie mają szyi ;" Po tym co czujesz. Duzo osob po urodzeniu nagle stwierdza, ze jednak dane imie o ktorym cala ciążę myśleli nie pasuje i tyle. Wiec nie kpij glupio. Nie bez powodu tez masz kilka miesiecy na zmiane imienia

Gość gość
Ty autorka. Dzięki dziewczyny. Wiem że z imieniem różne była. Siostra jeszcze przed ciążą chciała Karolka i tak zostało a imię do niego pasuje idealnie. Miloszek to syn brata imię wybrane w czasie ciąży i też pasuje do małego jak żadne. Szymek Mati Sebek Witus popatrzymy w jego oczka i będziemy wiedzieć.

Gość gość
Wszystkie imiona bardzo ładne, najbardziej podoba mi się Szymon jednak jest bardzo popularny (miejsce 3 w zeszłym roku) i moim zdaniem ma zadatki na miejsce 1. bo jego popularność rośnie, w mojej okolicy co chwilę słyszę o małym Szymonie, ale to już wasza sprawa czy wam to przeszkadza czy nie. Sebastian na pewno jest najrzadziej nadawanym imieniem (miejsce 46 w zeszłym roku), imię jak dla mnie ok ale bez szału Wiktor i Mateusz popularność podobna ale z tych dwóch wolę Mateusza. Jeśli brałabym pod uwagę tylko jak samo imię mi się podoba to: 1. Szymon, 2. Mateusz, 3. Wiktor, 4. Sebastian

Gość gość
Ty autorka. Dzięki dziewczyny. Wiem że z imieniem różne była. Siostra jeszcze przed ciążą chciała Karolka i tak zostało a imię do niego pasuje idealnie. Miloszek to syn brata imię wybrane w czasie ciąży i też pasuje do małego jak żadne. Szymek Mati Sebek Witus popatrzymy w jego oczka i będziemy wiedzieć. x Wituś to przecież od Witolda, więc dlaczego tego imienia nie rozważacie. Witek Wituś jak dla mnie super, na pewno nr 1 spośród wszystkich

Gość gość
Sebastian jest fajnym, idealnym imieniem. Dla dorosłego i dziecka.

Gość gość
Szymon bardzo ładne. Gdyby nie było tak popularne, rozważałabym dla swojego synka.

Gość gość
Wszystkie kiepskie a niektóre trącą blokersami patologią i podłymi gimnzajami. Seba ukochane imię patoli lat 90tych taka męska Nikola czy Vaneska .Szymonków pełno jak karaluchów wszędzie a samo imie nieładne . Mateusz pospolite lecz ma wstrętne zdrobnienie Mati . Imię też pospolite wśród chuliganki z podklasy społecznej . Z tego wszystkiego najlepszy jest Wiktor .

Gość gość
Szymon - odrzuca mnie. Kojarzy mi się z szynką ;) po prostu nie. Wiktor - znam kilku i z każdym było cos nie tak, albo niewychowany cham, albo jakiś niedorozwój. Mateusz to mój chłopak - przyznam ze z każdym poznanym Mateuszem a było ich juz z 6 łączyła mnie jakas fajniejsza relacja :) niekoniecznie chodzenie ale po prostu bliższa przyjaźń. z Sebastianem nie miałam do czynienia.

Gość gość
Gościu z 17.21 to jakie Twoim zdaniem imiona można zaproponować autorce dla syna. Bo chyba dziewczyna nie miała styczności z patologią i plebsem skoro takie "plebejskie " imiona bierze pod uwagę? Twoim zdaniem to pewnie Borys albo Brajanek ?

Gość gość
Szymon wyjątkowo OHYDNE . A pani z 18.14 czytaj posty ze zrozumieniem -podała tam Wiktora dla mnie to imię jest neutralne chociaż najlepiej poznany Wiktorek okazał się cwaniaczkiem oślizgłym . Za to Sebusie -wszyscy chłopcy o tym imieniu poznani to -grubasy 2 drugi do tego homo dalej małoletnie żuliki też 2 piąty histeryk i maminsynek do tego brzydki jak cholera ostatni oszust przekręciarz .

Gość gość
Wiktor

Gość gość
Każdy seba którego znam to alkoholik albo lobuz :) jakos mnie odrzuca od tego imienia. Co trzeci chłopiec to teraz Szymon, w przedszkolu może byc przez to zamieszanie :P najladniejsze wg mnie to Mateusz.

Gość gość
No tak, skoro jeden Sebastian byl taki owaki to inny tez bedzie. Wy normalne jestescie? :D od kiedy imie decyduje o cechach charakteru? Jak dorosła i wykształcona kobieta moze pisac takie brednie. To jest wlasnie patologia umysłowa, a nie posiadanie konkretnego imienia

Gość gość
Ty, Gosciu... Kto napisal ze syn autorki, (jesli seba) będzie taki jak inne Sebastiany których znamy? Zapytala o nasza opinie to dostala. Nie wiem jak u Cb tępota umyslowa, ale czytanie ze zrozumieniem wyraźnie szwankuje :)

Gość gość
Bo to pewnie mamusia jakiego szymusia albo sebusia :) i juz ja w oczy kole ze sebek ma zadatki na kryminalistę :/

Gość gość
18.49 nie błysnęłaś ...niestety. Imię ma KOLOSALNY wpływ na dziecko .Znam przynajmniej dwie osoby które przez dziwaczne imiona poklóciły sie z rodzinami, popadły w potworne kompleksy były wyszydzane i prześladowane . I jeszcze coś jak powszechnie Nadia będzie kojarzyła sie z prostytutką a Seba z marginesem to porządna Nadusia i grzeczny Sebcio oberwą też w jakiś sposób . Imiona kojarzone z menelnią stygmatyzują były na ten temat artykuły .

Gość gość
Nie potrafisz sama wybrac imienia dla dziecka!!!? Tylko musisz na forum pisac!!??

Gość gość
Wybierz Sebastiana , to piękne szlachetne imię.