Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sebastian, Szymon, Mateusz czy Wiktor?

Polecane posty

Gość gość
".Znam przynajmniej dwie osoby które przez dziwaczne imiona poklóciły sie z rodzinami, popadły w potworne kompleksy były wyszydzane i prześladowane . " Które z tych imion wymienionych pasuje do tego opisu, "błyskająca"? Bo o ile żyjemy w tym samym społeczeństwie to żadne, więc ten argument jest zwyczajnie z d**y. x Autorka zapytała o opinie na temat imion, a nie Wasze wywody na temat grubych Sebastianów, żulowatcyh Mateuszów czy Nadii prostytutek. Imie może być brzydkie, ładne, oklepane itp a wygląd osób je noszacych nie ma znaczenia. PS. próbując mi dowalić jak moje nieistniejące dziecko ma na imię to naprawdę, gratuluję "ciętej riposty". Jak rozumiem Wy nie umiecie obiektywnie myśleć? musicie klepać wyłącznie jak coś Was osobiście dotyka? To rozumiem skąd takie wypowiedzi. Widać musiałyście się pochwalić w jakim środowisku się obracacie. Żuli i blokowej menelni :D Gratuluję Autorko - wybierz jakie Ci pasuje, bo jakiegobyś nie wybrała to zaraz ktoś przyleci "a ja znam wrednego Tomka, a drugi Tomek to miał pryszcze, a trzeci dłubał w nosie". Przedszkole.

Gość gość
Przy okazji jasno widać KTO tak naprawdę stygmatyzuje imiona. Nie dzieci, nie znajomi a takie plotkary jak tu. Przekazują to swoim dzieciom albo wprost, albo obgadując ludzi nad głową dziecka, jakby ono było głuche i nic nie rozumiało, a potem szok, ze dzieci się wyśmiewają. Bo rodzice ich tego nauczyli

Gość gość
Szymon wg mnie jest okropne :) i nie nazwałabym tak swojego syna.

Gość gość
Tu autorka. Wiecie co dziewczyny nie myślałam że zakładając taki wątek jakich wiele ( bo dużo dziewczyn pyta o imiona) wywołam burzę w szklance wody. Przykro mi że tak się stało. Z patologią nie mam do czynienia wiec nie wiem jakie tam imiona występują. Z "arystokracją" też nie jestem powiązana. Jesteśmy z mężem normalnymi zwykłymi ludźmi. Tylko ja zrobiłam głupotę. Założyłam wątek na kafe. Wszystkim dziewczynom, które rzeczowo i konkretnie odpowiedziały dziękuję bardzo. A tym, które robią awanturę i wyrzuty no cóż...

Gość gość
Szymon

Gość gość
No niee tylko nie Szymon .

Gość gość
wiktor ,zdrobniale, wikus rzadkie imię tamte sa popularne za popularne.