Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kupilibyście kasze jaglaną lub inną w biedronce??czy balibyscie sie jednak??

Polecane posty

Gość gość

czy kupilibyście kasze jaglaną lub inną w biedronce??czy balibyscie sie jednak??

Gość gość
bo nie kupilam kaszy jaglanej sobie ostatnio i pomyslalam ze kupie w osiedlowej biedronce.... ale moja siostra stwierdzila ,że to na bank syf jest bo tylko 2 złote kosztuje i zebym nie ryzykowala takiej kaszy taniej i jeszcze z biedronki. ja kupuje po 4 zlote zawsze i faktycznie cena jest niska bardzo..myslicie ze to kasza z Chin?

Gość gość
raczej w biedronce nie kupuje tam wszystko dla niej wyprodukowane gorszej jakości, zatrute

Gość gość
Ja tez bym nie kupiła w Biedronce. Fakt ,że tam jedzenie jest gorszej jakości i dlatego taniej.

Gość gość
Raczej nie. To fakt ze nawet dobre firmy ale wyprodukowane dla biedronki sa znacznie gorsze. Np. Kiedys kupiłam keczup Pudliszki który jest normalnie dobry, a ten z biedronki? Konsystencja sraczki a smak? Brak smaku. Albo kiedys zapomniałam kupic szamponu i byla otwarta juz tylko biedronka w mojej okolicy i kupiłam jakiś szampon garniera. Porażka kolejna. Po myciu włosy tłuste dalej,rzadki jakiś byl ten szampon i sie nie chcial w ogóle pienic. Od tej pory nic nie kupuje juz w biedronce.

Gość gość
nie ryzykuj bo ta kasza na bank jest gorsza. co tanie to syfne.

Gość gość
Nie do konca sie zgadzam ze wszystko tanie jest zlej jakości chociaż jak chodzi o jedzenie to niestety w większości przypadków prawda

Gość gość
A w Lidlu byscie kupili? Lidl jest tani czy drogi?

Gość gość
kasz to kur/.wa kasza wy skonczone zakompleksione idiotki!!!!

Gość gość
heheh

Gość gość
Normalna kasza, a nawet lepsza niż z tych drogich sklepów. Nie raz miałam do domu syf z kaszy po 4-5 zł. przytachany, mączniaki i inne robactwo, bo sklepy i magazyny nie zawsze mają dobrze takie produkty przechowywane.

Gość gość
ZA 2 ZLOTE TO PEWNIE ROBALE SAME W TYM SIEDZĄ