Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba znowu trafiłem w jakieś dziwne miejsce w internecie KAFETERIA co to ??

Polecane posty

Gość gość
Wiecie od kiedy tu jestem?? Od czasów Owieczki...to chyba były czasy p.n.e CURWA... Pamiętacie tą psycholke owieczkę??

Z kafeteri wywodzi sie cały ogrom zła na świecie. A czarodziej kusi tu tylko wybrane osoby, dokonując swoistej długoterminowej selekcji... Stosuje on przebiegłą taktykę, polega ona na tym, że zaszczepia on w nas w nas tą pułapke KAFETERIA , aby z dnia coraz bardziej ona narastała, aż do momentu, aż zawładnie naszym życiem, które bez reszty opanuje...

Gość gość
ja nawet przed owcą a ta owca to nawiedzona taka, pisarka oszalała była?

Gość gość
najgorsze jest wiecie co? Ze zaczęło się niwinnie a teraz człowiek radzi się tu w każdej nawet błahej sprawie: -odpisac mu na smsa? -powiedzieć że mnie zranił czy trzymać w środku? - czy uważacie że dobrze zrobiłam? - zerwac z nim? - wziąć rozwód czy nie? I zadajesz te pytania i inne nałlajfy doradzają ci, ludzie na psychotropach mówią ci tu co masz robic i ty.... to robisz:-D

Gość gość
Owca była niezle pojechna, to była jakaś psycholka chyba ze szpitala zamkniętego. Ale potem nagle zniknęła, ponoc wpadła pod samochod ale znając życie to znowu jakaś historyjka wymyślona przez kolejne psychiczne jednostki z tego forum:-D

Gość gość
albo szukam jakiś porad w internecie i choćby światowej klasy profesor wypowiedział się na dany temat to ja i tak na końcu ...a co tam kafeteria na to! można oszaleć

Gość gość
Nieprawda! W ostatnich dniach przybyło tutaj nowych użytkowników Ponieważ ja mam ogromny zasięg w mediach społecznościowych i pośrednio zrobiłam kafeterii transfery z innych serwisów prosto na kafe forum! Jest i będzie nas nieco więcej przez jakiś czas. Pewnie część tutaj zostanie. Wszystko od was zależy. Może warto się postarać.

Gość gość
gość dziś albo szukam jakiś porad w internecie i choćby światowej klasy profesor wypowiedział się na dany temat to ja i tak na końcu ...a co tam kafeteria na to! można oszaleć XX O CURWA padłam:-D ale zgadza się, to jest chore , tez tak robię:-D

Gość gość
ja tam nie czytałam co owca pisała

Gość gość
a ty PIWOSZ93 frajerem którego zajade tu jak ostatnią szmate ! jesteś odpadem którego trzeba zutylizować, w dodatku, tępakiem który niezna żadnego języka, żłopie tanie piwsko i mieszka w hotelu robotniczym, jak szczur w zapyziałym pokoiku 2 na 3 metry :D:D :):)🖐️

Gość gość
no taka piwosz93 jest prawda co ja na to poradze, że jesteś takim marginesem społecznym ??? pisze jak jest :):)

Niedługo sobie wynajmę taką chate że ci oko zbieleje przegrywie hehe.A teraz ssij konia Grzechu:D🖐️

Gość gość
piwosz93 a ja za niedługo wygram w totolotka i sobie kupie curwa helikopter i co ty na to ???? zgnijesz w tym pokoiku, w sumie to się nie dziwie, że siorbiesz te tanie szczyny, jakbym miał takie życie jak ty, też bym sie chyba wpiertolił w alkoholizm, żeby o tym nie myslec... Nie wyjdziesz juz z tego :) K-ce

Gość gość
"ja tam nie czytałam co owca pisała" ja nie chciałam! czytać ale ona mnie magnetycznie wciągała

Gość gość
ja tu jestem od 2006 roku :O :O :O

Gość gość
to jak będę to pogadamy, a teraz powiedz O...

Gość gość
Tej osobie która tu jest od 2006 na pawdę szczerze współczuje, poważnie, szkoda mi Ciebie i twojego "życia":(:(:(

Gość gość
powinnaś jej złożyć gratulacje z okazji 10 rocznicy i życzyć dalszej owocnej działalności na kafe

Gość gość
a ty curwa ile tu jesteś?? nim się nie obejrzysz a spędzisz tu 15 lat swojego zycia:D

Gość gość
ee nie no,bez przesady przecież nie siedze tu od rana do wieczora przez te 10 lat :D:D:D chodzi o to,że wtedy tu trafiłam po prostu ;) miałam 13 lat heh

Gość gość
Ja się przekonałam dzięki kafe ile debili jest na świecie.... Straszne to. I tak codziennie sobie postanawiam, ze nie będę tu pisac i denerwować się przez idiotów, ale to silniejsze ode mnie.... Zawsze jest tak, ze sobie humor tu zepsuje, ale i tak tu siedzę. Czasem można się pośmiać z niektórych wypowiedzi. Jak stoję z boku to smieje się z tego jak laski się wyzywaja, kazda po każdej jedzie, gorzej jak sama się zaangażuje w tę dyskusje... Kurwa nawet przed chwila sobie pomyślałam: Po chuj ja to pisze? Co mi to da, ze się tu udziele w tym temacie? Ale chuj musze swoje napisać

Gość gość
a zresztą ja to nic,niektórzy są tu przecież od samego początku powstania forum :classic_cool:

Koterba to największy przegryw kafeteryjny:D Stary dziad łysy dziad co całymi dnami gnije na kafe hehe cipcie:D

Gość gość
ja wchodzę na dział -diety- i obiecuję sobie ze nigdy już żadnej oszalałej dietomaniaczki nie posłucham ale przychodzi wiosna i jak zwykle jestem na następnej

Gość gość
ja sie wkurzam nie tym nawet,ze tu jestem tylko raczej tym,jak ten czas zleciał..10 lat? serio? pamietam jak tu trafiłam jakby to było wczoraj :D ..i co,ciekawe jakie będą tu tematy za 10 lat..napisze,że siedze tu 20 lat? :D :D

Gość gość
a jak będziemy dziadkami to będziemy wspominać kafeterie? :D :D

Gość gość
na dziale rozwodnicy, notorycznie wyzywam zdradzaczy i rozwodników ale o dziwo tylko rodzaju męskiego, brak konsekwencji to tez wpływ kafe