Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba znowu trafiłem w jakieś dziwne miejsce w internecie KAFETERIA co to ??

Polecane posty

Gość gość
a ja mam odwrotnie,kiedyś sie denerwowałam,że ktoś jest chamem ale w końcu nabrałam do tego dystansu ;) kafe nie psuje mi humoru,inaczej bym tu nie wchodziła. pamiętacie ponawiacza? :D

Gość gość
ja jestem 8 lat - macie rację jak to zleciało, jestem 8 lat starsza, pomału się sypię

Gość gość
ja będę wnuczkom opowiadał o pewnej dziewczynie z brzytwą która mnie straszyła, że mi coś obetnie, ale nie obcieła i teraz dziadziuś może wam opowiadac tą historie :)

Gość gość
gorzej jak wnusie kafeteryjnym slangiem sie odezwą- dziadek poka co chciała obciąć- to chyba na zawał zejdziesz, że kafeteria dalej działa

Gość gość
Mi kafeteria pomagała zawsze po rozstaniu z facetem. O Curwa jak ja się tu na nich wyżywałam:-D A przed zerwaniem co bym nie spytała tu o radę to każda brzmiała- ZERWIJ Z NIM:-D I takim sposobem kafeteryjnej eliminacji jestem już stara i samotna :-D Dziękuję ci kafeterio:-D

Gość gość
Tu każdy ci radzi żeby zerwać bo tu same nołlajfu których w*****a że masz faceta:-D chcą abyś tak jak oni nie miał nikogo i był sam jak paleć:-D

Gość gość
Tez to zauwazylam. A jak się tu jedzie po ciężarnych, to glowa mala... Nie wiem czy to zazdrość czy zwykła złośliwość. Poroniłam niedawno. Jak zalozylam temat że ustapily mi objawy ciąży to leciały takie teksty: Kolejna aniolkowa mama się szykuje, twój bachor zdechl itd. Nie wiem co takie osoby maja w glowie, ale dobrze z nimi nie jest. Najgorzej, ze pewnie sprawy sobie nie zdaja z tego, ze takie życzenie innym zle w końcu obróci się przeciwko nim. Wielu ludzi stad potrzebuje pomocy psychiatry.

Gość gość
Tez to zauwazylam. A jak się tu jedzie po ciężarnych, to glowa mala... Nie wiem czy to zazdrość czy zwykła złośliwość. Poroniłam niedawno. Jak zalozylam temat że ustapily mi objawy ciąży to leciały takie teksty: Kolejna aniolkowa mama się szykuje, twój bachor zdechl itd. Nie wiem co takie osoby maja w glowie, ale dobrze z nimi nie jest. Najgorzej, ze pewnie sprawy sobie nie zdaja z tego, ze takie życzenie innym zle w końcu obróci się przeciwko nim. Wielu ludzi stad potrzebuje pomocy psychiatry. XX Tak ale my tez potrzebujemy psychiatry skoro zakłądamy takie topiki nie sądzisz?:-)

Gość gość
Założyłam wtedy taki temat, żeby się dowiedzieć, czy to normalne. Myślałam, ze skoro siedzi tu tyle ciężarnych i matek to cos podpowiedzą. A tu tylko takie prostackie teksty. Ja potrzebuje pomocy psychiatry bo nadal tu siedzę...

Gość gość
A ja od dawna się leczę u psychiatry :-D

Gość gość
To i chyba ja musze zacząć... Bo to, ze tu wchodzę wiedząc, ze normalnych ludzi stad można policzyć na palcach jednej ręki, to nie jest normalne.

Gość gość
Juz nie wspominając o tych debilach m.in Mirek fajfus, św Przemysław, neptyk. I takie tematy: Oszka, dasz mi p***y? , mój penis do oceny foto, matka znowu kibel zapchała foto, siedzę zamknięty w łazience chowam się przed matką aaa. No chyba nie powiecie mi, ze to normalne? I jeszcze te zdjęcia. Nie disc, ze wrzucają zdjęcia swoich genitaliów, to jeszcze potem twarzy....

Gość gość
Nie dosc, ze wrzucają zdjęcia swoich genitaliów, to jeszcze potem twarzy.... x No wlasnie,nasz kochany Przemus :D Gorszej patologii juz nie ma.