Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śmiertelna choroba.

Polecane posty

Gość gość

Jestem poważnie chora. Leczenie nie przynosi pozytywnych rezultatów, a stan mojego zdrowia jest co raz słabszy. Jednak nie o tym chciałam z Wami porozmawiać. Pogodzenie się z tym, że być może zostało mi już nie dużo życia zajęło mi sporo czasu. Dzisiaj jestem na takim etapie, że chciałabym żeby to już się stało. Nie chcę dłużej się męczyć, chcę żeby już nic nie bolało, żebym już nie musiała się smucić. Jest tylko jedna jedyna rzecz nad którą ubolewam. Nigdy nie było mi dane doświadczyć miłości i przyjaźni. Nikt mi nigdy nie powiedział, że mnie kocha.

Gość gość
A co ci dolega jesli mozna spytac? Rak? :(

Gość gość
Bóg cię kocha! 😍 cała kafe cię też kocha :) 😍 😍 😍

Gość gość
Tak. Mam białaczkę.

Gość gość
Smutne, współczuję

Gość gość
Tulimy! :)

Gość Namysłów województwo opolskie
Poszukaj dawcy szpiku kostnego ale jest ryzyko że to nic nie da raka nie można wyleczyć zawsze powróci

Gość gość
Nie poddawaj sie, walcz do konca. Wiem ze tak latwo jest mowic jak sie nie jest w takiej sytuacji. Ale zawsze trzeba miec nadzieje. Co lekarze na twoj stan? Mialas przeszczep? Sa jeszcze jakies szanse? Duzo ludzi wychodzi z bialaczki

Gość gość
Namyslow daj spokoj! Nie zawsze rak powraca

Gość gość
Tak. To prawda. Ja już tylko czekam na to co ma się wydarzyć. Tak będzie dla mnie najlepiej. W końcu i tak jestem nikim.

Gość gość
A jaki rodzaj białaczki masz? Może jeszcze są jakieś szanse, że wyzdrowiejesz? Jestem dobrej myśli, że jeszcze wyzdrowiejesz i znajdziesz swoją miłość :) Nie poddawaj się jeszcze jeśli jest choćby cień szansy! Jesteśmy z Tobą myślami.

Gość gość
gość dziś A jaki rodzaj białaczki masz? Może jeszcze są jakieś szanse, że wyzdrowiejesz? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx prostactwo wieś i słoma z butów wystaje

Gość gość
Mam białaczkę limfocytową. Stan mojego zdrowia jest nie oszukujmy się - kiepski. Mój lekarz w delikatny sposób dał mi do zrozumienia, że nie zostało mi już dużo życia.

nie jesteś nikim:) będę się za Ciebie modlić. nie powinnaś się poddawać, musisz mobilizować organizm dla Ciebie: 🌻 🌻 🌻🌻 🌻 🌻🌻 🌻 🌻

Gość gość
Namysłów województwo opolskie dziś niech cię szlak !!! prostactwo wsiowe ! Zamilcz jak nic nie masz do powiedzenia sensownego !

Gość gość
niestety namyslow ma racje rak powraca

Gość gość
Przez całe życie byłam nikim i spotykały mnie różne nieszczęścia dlatego nie jestem zdziwiona, że spadła na mnie ta choroba. Widocznie tak miało być.

Gość gość
Śmierć nie jest straszna. Jest po prostu neutralna. Tylko najbardziej jest mi żal tych niespełnionych marzeń, których nie będzie mi dane spełnić.

Gość gość
mąż mojej koleżanki miał przeszczep szpiku od brata 18 lat temu a było z nim już bardzo źle , żyje i pracuje do dziś

Gość gość
Cieszcie się z małych rzeczy. Jeśli będziecie potrafili cieszyć z tych małych, to z dużych też będziecie. :) Dziękuję za odpowiedzi.

Gość gość
gość dziś gość dziś A jaki rodzaj białaczki masz? Może jeszcze są jakieś szanse, że wyzdrowiejesz? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx prostactwo wieś i słoma z butów wystaje XX Żadna wieś. Jest kilka rodzajów białaczki. Moja sąsiadka miała białaczkę limfatyczną, a przyjaciółka szpikową. Sąsiadce się nie udało, bo to była końcówka lat 90' a miała grupę krwi Brh+ i był problem ze znalezieniem krwi do przetoczenia. Przyjaciółka miała przeszczep szpiku od starszego brata i do tej pory jest wszystko w porządku. Przy obecnych akcjach uświadamiających jest coraz więcej świadomych dawców. Sama jestem zgłoszona jako dawca, jak i większość moich znajomych. Dopóki jest choćby cień szansy nie można się poddawać.

Gość gość
dokladnie :) dopoki oddychasz to zyjesz :) nie poddawaj w watpliwosc tego, ze Ci sie uda :) masz w to wierzyc i powtarzac jak mantre :) bedzie dobrze :) to krotkie zdanie ma tyle sily, ze :) bedzie dobrze :) trzymam kciuki ❤️