Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

michalcore

Nieśmiała dziewczyna czy poprostu bez uczuc?

Polecane posty

Witam Mam problem. Spotykam się od 4 miesiecy z pewną dziewczyną. Przez pewien czas gdy sie o nią starałem, bylismy jak koledzy, to ja wykonywałem pierwsze kroki. Po pewnym czasie spytałem wprost czy chce zeby było miedzy nami cos wiecej czy chce zostac na stopie kolezenskiej, niesmiało nie potwierdziła, jedynie powiedziała ze tez myslała jakby to było gdybysmy byli para, no wiec biorę się za całowanie, a ona nastawia policzek, mowie ze wole w usta i probuje jeszcze raz , a tu tylko zwykły cmokniecie i nic poza tym, no ale mowie sobie dobra z czasem sie poprawi. Musze zaznaczy ze jest porzadna dziewczyna i chyba wychowana twarda ręką. Wiek 27 lat i dziewica. Problem polega na tym ze od momentu gdy pierwszy raz sie cmoknelismy do dzisiaj przez 4 miesiace, nic dalej sie nie pasuwamy, jydynie delikatne pocałunki, gdy jestem u niej w domu i siedzimy np od czasu do czasu z jej rodzicami, to siada w p[ewnym odstepie ode mnie, ze wmiesciłby sie jeszcze ktos miedzy nas. Ostatnio zaczelem rozmyslac o innych dziewczynach, w koncu jestem facetem, moja była adoratorka ktora podrywała mnie bedac jeszcze w poprzednim zwiazku zaczeła wrzucac nowe zdjecia na fb , mowie sobie moze to jakis znak i powinnem z nia sprobowac, ale stwierdziłem koniec z fb musze dac szanse obecnej dziewczynie. Pewna nowa sprzedawczyni w sklepie do ktorego chodze, ewidentnie zaczyna mnie podrywac, jeszcze jakies sygnaly umiem odbierac, mowie sobie koniec z zakupami w tym sklepie, przestalem tam chodzic zeby mnie nie poniosło, ale po ostatnim olaniu mojej dziewczyny, poszedłem znow do tego sklepu a tam nowa sprzedawczyni wita mnie od progu z usmiechem(nawiasem mowiac super babka) i teraz sam nie wiem. Obecna dziewczyna jest religijna i nie wiem jak trafic do niej zeby bardziej sie otwarła, bo traktuje mnie mało uczuciowo i zachowuje sie jakbys byli 10 lat po slubie. Czy brac to co podsuwa zycie, czy czekac i nadal probowac z obecna dziewczyna. Po ostatnim moim zwiazku powiedzialem sobie ze nowa dziewczyna zostanie moja zoną i nie bede wybrzydzał, wiec tak kombinuje i nie zrywam znajomosci, po byle nieporozumieniu, w koncu trzeba sie dopasowac i robic jakies kompromisy Powiem jeszcze ze obecna dziewczyna zawsze gdy do niej ide wszystko ma wyszykowane jak nie wiem, ciasto zrobione, kawka i w ogole, widze jakby sie starała, ale jakos nie chce isc do przodu? Czy sa takie dziewczyny niesmiale ktore sie rozkrecaja z czasem?

Gość gość
jak religijna to może być roznie ,porozmawiaj z nia o pogladach

Gość gość
moja była adoratorka ktora podrywała mnie bedac jeszcze w poprzednim zwiazku zaczeła wrzucac nowe zdjecia na fb , mowie sobie moze to jakis znak i powinnem z nia sprobowac mój typ :D

Gość gość
jasne,że są. Skoro jest dziewicą to zapewne wstydzi sie po prostu tego już w tym wieku i myśle, że potrzebuje więcej czasu żeby sie otworzyć..i zrozumienia z Twojej strony. Rozkręci sie z czasem jak Ci zależy to cierpliwości a jak nie..to cóż co,wolałbyś taką co na 1 randce zrobi ci kapelucha? chyba lepsza porządna :D

Gość gość
Porządna dziewczyna,starej szkoły ,tylko zakompleksiona.W dzisiejszych czasach po pierwszym pocałunku od razu musi być sex,ot nowoczesna młodzież bez zasad i norm moralnych!

Gość gość
Patrząc na poziom Twojej wypowiedzi startuj do tej "super babki" ze sklepu, do porządnej dziewczyny na poziomie nie pasujesz.

Gość gość
Nie ma nieśmiałych kobiet po prostu nie jesteś w jej typie za bardzo. Bycie dziewicą to nie powód do wstydu nawet mając lat 40 czy 90