Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amelia181

Dziwne zdarzenia.

Polecane posty

W moim życiu zdarzyło się kilka niezwykle dziwnych historii.. 1. Jechałam autobusem do lekarza nagle ogarneło mnie dziwne wewnętrzne uczucie jakby zaraz miało się coś stać. W tym samym momencie z kabiny kierowcy usłyszałam lecąca w radiu ulubioną piosenkę mojej śp. mamy. Niewiem czemu ale spojrzałam wtedy na zegarek była godzina 10:45 miałam przeczucie że coś jest nie tak. Moja mama leżała wtedy w szpitalu na zapalenie płuc. Po mojej wizycie u lekarza czułam duże zdenerwowanie i niepokój niewiedziałam co mam ze sobą zrobić więc zamiast wrócić do domu autobusem postanowiłam się więc przejść na pieszo w połowie drogi do domu uczucie niepokoju tak się nasiliło że znowu spojrzałam na zegarek była godzina 12:50.Tak dziwnie się czułam że wróciłam się kawałek pomyślalam że załatwię jeszcze jedną rzecz, cofnełam się po czym nagle zrezygnowałam z tego pomysłu i znów udałam się w kierunku domu. Po upływie kilkunastu minut odebrałam telefon dzwonił lekarz z informacją że dokladnie o tej godzinie co spojrzałam w autobusie na zegarek stan mojej mamy znacznie się pogorszył i że mimo wielu starań i podanych leków o godzinie 12:50 nastąpił zgon.Dziwne bo akurat też w momencie śmierci mojej śp. mamy czułam ogromny niepokój i również spojrzałam na godzinę.

Mój tata był po lewostronnym wylewie krwi do mózgu. Z biegiem czasu niestety zachorował na zapalenie płuc i był co oczywiste w szpitalu.Wieczorem znowu tak jak w przypadku mojej śp mamy miałam uczucie wielkiego niepokoju i zdenerwowania niewiadomo czym.Czułam że muszę jechać następnego dnia do szptala do śp. taty. Rano obudziłam sie cała spocona gdyż śnił mi się tata jak był ze mną u fryzjera a ja nie mogłam sie zdecydować jaką chcę mieć fryzurę.W tym śnie fryzjerka ścinała mi moje długie włosy coraz to krócej a ja widzialam jak obcięte włosy lecą na podłogę następnie spojrzałam w okno i wtedy się obudziłam.Tata zawsze mówił za życia że jak się śnią obcinające włosy to nie dobrze a okno to wiadomość odrazu pomyślałam o tych jego słowach.Jak już pisałam na początku miałam jechać tego dnia do szpitala niestety nie pojechałam.Wieczorem zadzwoniła do mnie mama ze smutną wiadomością że tata zmarł owego dnia przed południem.( dodam że najpierw zmarł tata potem mama.)

Gość ameliaI81
raz w pracy wezwał mnie szef, ja cała spocona ze strachu wchodzę a on oznajmia ze daje mi podwyzkę