Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

planuję dzisiaj sex bez gumki jak się zabezpieczyc przed ciązą

Polecane posty

Gość gość

czy dzisiaj kupie gdzieś tabletki antykoncepcyjne i będą one skuteczne i wystarczy, że zażyję je przed ?

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Pierścień albo zastrzyk hormonalny chyba nie ma innych sposobów bo pigułka działa dopiero po 7 dniach. Tylko na to wszystko trzeba miec recepce a wątpię ze w niedziele da sie to załatwić. Dlaczego nie pomyślałaś wcześniej o innym zabezpieczeniu? Na pewno nie decyduj się na stosunek przerywany bo wpadniesz.

Gość gość
a tabletka po?

Gość gość
Każda tabletka rozwala organizm!!!

Gość gość
czy jak powiem ginekologowi , ze chce tabletkę po i uzasadnię to pęknięta gumką to on mi ją sprzeda? czy będzie jakas chcial zbadac

Ja proponuję najeść się dużo czosnku i do seksu nie dojdzie...Niektórzy ludzie są bezdennie głupi, że to aż poraża.

Gość gość
Po pierwsze tabletki dzialaja od pierwszego dnia, ale bierze sie je od pierwszego dnia cyklu, a podejrzewam, ze to nie jest twoj pierwszy dzien. Po drugie nie zajdziesz "na pewno" z przerywanym, ryzyko jest, ale jesli to nie sa twoje dni plodne, to czy to ryzyko jest az tak duze? Po trzecie, czy tabletki "po" nie sa juz dostepne bez recepty? Tylko ze sa po prostu drogie i ja bym nie chciala wydawac tyle kasy na jeden seks bez gumki. Wez sie moze powstrzymaj, idz po tabletki antykoncepcyjne, poczekaj na nowy cykl i uzywaj do woli.

Tabletki "po" są obecnie już bez recepty ale nie warto ich stosować. Kiedyś musiałam jedną pannę ratować bo myslała, że zejdzie z tego świata tak się zle czuła po tym g*****e. Tabletka działa od 1 dawki ale jej działanie nie jest 100% i lepiej do 7 dni dla bezpieczeństwa stosować również inne zabezpieczenie. Wcześniej zdarzają się ciąże też.

Gość gość
Załóż facetowi prezerwatywę na muzg