Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oszkaa

I mamy wiosnę :)

Polecane posty

Gość gość
Oszkaa a ty na ile oceniasz swoje libido w skali 1-10 ? bo to niby fajnie czekać z seksem do slubu i kochac sie tylko z tą jedyną/jedynym ale potem moze być tylko płacz i zgrzytanie zębów bo on będzie chciał codziennie albo i nawet 3 razy dziennie a jej wystarczy raz w tygodniu albo nawet tylko raz w miesiacu :o:o i weź sie wtedy żeń tak w ciemno, przecież taki związek potem nie przetrwa, oczywiście może być też odwrotnie że to kobieta będzie częsciej chciała niż facet

Gość gość
Oszkaa a aktualnie posuwa Cię ktoś? na stałe czy na dochodząco? a może dojeżdża rowerem?

Gość gość
up

Ja mam 11 w skali 1-10 :D ale nie mam cipci niestety i nigdy se nie będe miał... ehh

bo to jest też tak że jak facet chce bzykać tylko po to żeby sie spuścić to wiadomo że taka kobieta długo tak nie wytrzyma i widząc jego olewczy stosunek do niej zacznie się wykręcać od seksu. Natomiast jeśli partner jako pierwsze stawia przyjemność kobiety pieszcząć ją długo i namiętnie dając jej oczywiście przy tym orgazmy to wiadomo że ona będzie bardzo chętna na kolejne igraszki :) wtedy libido Patrysi skoczyłoby z 7 na 11/10 :P:P

no bo to tak właśnie jest ;):P bo jak kobieta ma sie czuć fajnie sexy i dowartościowana spełniona jak facet tylko chce by mu sie wypieła w 2-3minuty zrobi swoje i po seksie... chyba jakaś głupia by musiała być a by tak codziennie dawać seks to ma być zabawa i przyjemność dla dwojga i zespolenie ciał i dusz w namiętnym tańcu ciał, długo niespiesznie nie mechanicznie by czerpać tą przyjemność z bliskości :)

Oszkaa ma prawie 30 lat i jej sie ruuuchać nie chce ....

haha smakosz prawiczek 25 letni jaką ma wiedze o seksie :D

Uszanujcie decyzję Patrycji bo ona chce to po ślubie a wy jej o seksie piszecie. Ja już po Kościele wyspowiadałam się i prawie się popłakałam bo tak ładnie śpiewały dziewczyny...

Gość gość
Sysia jakiego aniołka udaję :D :D :D :classic_cool:

Gość gość
Sysia powiedziałaś księdzu, że nakrzyczałaś na sąsiadkę? :):D

Gość gość
każda spowiedź sysi wygląda tak samo x "... obraziłam Pana Boga następującymi grzechami: przeklinałam, kłamałam, nie chodziłam do kościoła, rzadko się modliłam, nie zachowywałam czystości przed ślubem - cudzołożyłam. Więcej grzechów nie pamiętam ble ble ble..."

gość dziś Tym razem to była inna spowiedź :) musiałam wyrzucić to z siebie, że się mściłam, ze byłam na dyskotece, piłam w weekendy w post i różne głupoty po rozstaniu jakie robiłam.

Gość gość
chyba jesień kretynko :O