Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamooo Pomoocy !! Bóle Krzyża!! Prosze o odowiedz !!

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny w dzien owulacji kochałam sie chłopakiem ( seks przerywany ). Po owulacji zaczęły boleć mnie sutki potem juz całe piersi, zaczęłam odczuwać bóle w podbrzuszu i kłócie w lewym jajniku, żyły na piersiach, pewnego dnia jak kierowałam samochodem było mi strasznie nie wygodnie kiedy wyszłam z niego czułam ból od lewego pośladka aż do uda dodam ze przez ostatnie dni strasznie czułam nie dobór witamin miałam skurcze łydek w nocy. Robiłam testy przed okresem wyszly negatywne plus jeden pozytywny po czasie okres mam troszke chyba skąbszy bóle delikatne w podbrzuszu nadal są czy to moze byc jednak ciąża??

Gość gość
co to jest pozytywny po czasie? mnie jak wyszedl bardzo bladziutki ale pozytywny - byl prawdziwy, z kazdym dniem robil sie bardziej wyrazny bo hormonow przybywalo

Gość gość
Chodzi o to że kiedy zrobiłam ten test przez dłuższy czas nic nie wychodziło wkońcu zostawiłam go i poleciałam do pracy, kiedy wróciłam czułam takie kłócie w lewym jajniku przypomniałam sb o teście gdzie były dwie kreski ale nwm po jakim czasie wyszły za jakies dwa dni dostałam okres ale nadal pobolewa mnie podbrzusze a mi to wszystko nie daje spokoju, mial ktos podobnie ??

Gość gość
Idź do ginekologa. Możesz mieć torbiel na jajniki. W takim wypadku test też wychodzi pozytywnie. Nie zwlekaj, bo jest to bardzo groźne.

Gość gość
Wiem czekam już na wizyte mam dopiero za tydzien, jest wgl jakas szansa ze to ciaza?