Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Puszok

Upominek na chrzciny

Polecane posty

Cześć, poszukuje fajnego upominku na chrzciny. Zauważyłam, że ostatnim czasem większość osób stara się znaleźć jakąś fajną alternatywę dla zwykłych kartek z pozdrowieniami. Pomyślałam o takiej szklanej statuetce z grawerem, wiedziałam zdjęcie w Internecie i bardzo mi się spodobało. Chciałam zapytać, co sądzicie o tego typu prezencie?

Gość gość
chrzciny niemowlęcia to nieporozumienie :(

My z mamą bardzo lubimy takie rzeczy=) Więc powiem ci, że, moim zdaniem, taka statuetka jak najbardziej nadaje się na prezent-upominek na chrzciny. Ważne, żeby taka statuetka była jakościowo zrobiona z wyraźnym rysunkiem i tekstem.

Gość gość
Moim zdaniem, lepiej było by, gdyby taki kryształ był takim dodatkiem do głównego prezentu. Jeżeli kupisz coś praktycznego, np. jakieś fajne ręczniczki lub ubranka, to taki kryształ będzie służyć fajną pamiątką o tym dniu.

Chciałam zapytać może orientujesz się gdzie mogłabym kupić taką statuetkę? głównie mi zależy na jakości grawera, żeby był porządnie zrobiony.

Kupowałam w różnych sklepach, ale najbardziej mi się podoba jak robi sklep internetowy kryształy 3d. Wpisz sobie w Google to znajdziesz. Nie trzeba długo czekać na zamówienie, grawer zawsze jest przepięknie zrobiony, można także dodać własną dedukcje.