Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odchudzanie mnie załamuje jadlam dzis makareon ekologiczny

Polecane posty

Gość gość

niestety to nie to samo to wspanialy pszenny bucatini, tagliatele itd. i zjadac wspaniale stopione w oliwie spaghetti k***a mać.,...chyba sie poddam

Gość gość
to jedz zwykły taki jak lubisz tylko mniejszą porcje i ostrożnie z oliwą, chociaż Włosi twierdzą że nie tuczy...

Gość gość
dzięki;-) ale mam też jazdę na słodycze. naprawde sie nie moge pogodzic z tym, ze zycie jest ciężkie;-p

Gość gość
nie mogę zrozumieć czemu biedronka juz zamknięta mialam ochotę an ciastka typu cookies, na toffifee i na żytni chleb z serem oraz na piergoi z kapustą i grzybami zastanawiam się, czy nie jesc cz3ego dusza zapragnie kolejne 5 lat a potem popelnic samobójstwo...

Gość
moja mama ma jakiegoś hopla na punkcie zdrowego odżywiania-wczoraj jadłam spaghetti z bezglutenowym makaronem.:o- to nie jest to samo co normalny wiec wiem o co ci chodzi.;):P

Gość
nie poddawaj sie-nie warto rezygnować z dobrego wyglądu/samopoczucia dla żarcia.:P :) Jedz to co w miarę lubisz tylko w małych ilościach, ogranicz słodycze-przecież nie musisz całkowicie z nich zrezygnować np jeden baton raz na tydzień i postaraj sie więcej ruszać. ;)

Gość gość
jesteście mili dołuje mnie, ze np nawet kasza manna jest niedozwolona. teraz zjadłam kasze manną z 4 malinami, łyżeczką konfitury i to już wg dietetyków njest złe, nie kocham słodycze, piekne obfite kanapki pizzę, makaron, własnie kasze manną jestem nieszczęśliwa, nie mogę jeść, a jestem za gruba

Gość gość
up

Gość gość
Nie jedz chleba mącznych rzeczy ani masla cukru i jedz ile ci się podoba schudniesz

Gość gość
Ja jem 1000 kcl dziennie ale nie palę i metabolizm zwolnił trochę,.