Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam pytanie do facetów.

Polecane posty

Gość gość

Czy zdarzyło się wam olewać dziewczynę która wam się strasznie podobała bo baliście się że nie macie u niej szans?

Gość gość
Twoje pytanie jest infantylne....

Gość gość
Ja akurat nie, bo mam silne powodzenie u dziewczyn, ale może to chyba być możliwe. Wszystko zależy od sytuacji.

Gość gość
Przestan ja olewać:) moze masz szanse:) musisz zaryzykować. Nie masz nic do stracenia:) Kiedys ktos cos powiedział, ze jestem bardzo atrakcyjna i dlaczego on, gdzie wkoło tylu przystojnych mezczyzn? Powiedziałam mu prawde, ze on rowniez jest przystojny ma to cos w oczach, blask. Chyba wystraszył sie tego:( nie wiem jak mam to rozumieć

Gość gość
oczywiście szczególnie jak jest bardzo ładna.

Gość gość
Ja tylko olewam te laski, które mnie olewają. Jak nie daje sygnałów, że jej się też nie podobam, to odpuszczam. I tyle, reszta nie ma znaczenia.

Gość gość
bo nie mamy szans u takiej to po co działać powiem mi że jestem brzydki czy nie wiadomo kto jeszcze mimo, że wygląda normalnie

Gość gość
A jak biega za mną kobieta z wyższe półki a ja zwykły robol bez szkoły to co mam zrobić. Nie chcę ale olewam.

Gość gość
żadne oznaki zainteresowania np. puściła mi oczko nie daje konkretnych przypuszczeń że taka kobieta jest mną zainteresowana

Gość gość
W wieku nastoletnim tak, ale w wieku dorosłym nie:P doszedłem do wiekopomnego wniosku że nie ma to żadnego sensu, nie da sie podobać każdemu i jaki niby ma być cel w unikaniu ładnych? Ponadto nie zakładam że nie mam u kogoś szans chyba że dostane wyraźnego kosza:D

Gość gość
Z jakiej wyższej Polki? Nie rozumiem Was mezczyzna. Moze troche:( czasem.

Gość gość
gość dziś Ja tak oceniam do ładnej nigdy nie zagaduje a nawet olewam bo nie wierze, że tak ładna zainteresuje się moją osobę jest to nie mozliwe i nie robie sobie nadziei

Gość gość
Po chłopsku. Zainteresowałam sie takim jednym, ktory mowi, ze jest Normaln:( dla mniejszy bardzo przystojny:(

Gość gość
A udajecie np. że jej nie widzicie, bezczelnie ignorujecie gdy jest obok a potem cały czas ją wręcz psychopatycznie obserwujecie aż ona to zauważy i wtedy uciekacie wzrokiem?

Gość gość
nie jestem tak przystojny to nie ganiam za ładnymi a wręcz olewam.

Gość gość
gość dziś to błąd, zwłaszcza jeśli zagadujesz do innych bo jesli jesteś nieśmiały i nie zagadujesz do nikogo to inny problem. Oczywiście mam na myśli zagadywanie w znaczeniu podrywu a nie jakąś gadkę szmatkę o niczym.

Gość gość
Czy faceci tak mają że mogą normalnie rozmawiać z dziewczyną która na nich nie działa a już z tą która ich interesuje nie bardzo?

Gość gość
gość dziś nie, to szczeniackie:P a jeśli robi to dorosły facet to jak sam zauważyłeś sprawia to wrażenie psychopatyczne. Albo olewasz i się na nią nie gapisz albo próbujesz zagadać.

Gość gość
gość dziś nigdy nie podrywam nawet jedna atrakcyjna taka 9,5 na 10 chciała mnie zaprosić na sylwestra żebyśmy spędziliśmy razem a co ja zrobiłem ? olałem ją dałem do zrozumienia że nic z tego nie będzie . Nie mam żadnych szans u atrakcyjny i nigdy nie będę podrywał bo po co żeby oceniała moją urodę?

Gość gość
21:16 nawet nie wiedziałam że tak dopiero po przeczytaniu zdałem sobie sprawę

Gość Taki_jeden_964
Czy zdarzyło się wam olewać dziewczynę która wam się strasznie podobała bo baliście się że nie macie u niej szans? xxxx No może tak z trylion razy.

Gość gość
ja nigdy nie zagadam do atrakcyjnej

Gość gość
jak nie jest na tyle przystojny to po co ma podrywać? jak nie ma żadnych szans?

Gość gość
olać to można tą co się stara ale jeśli nie podchodzimy do tej, która nam się podoba to dlatego, że nie mamy szans

Gość gość
chodzi o zlewanie jej i ignorowanie a nie że ona za wami lata i daje do zrozumienia że jej zależy

Gość gość
Ja tak mam, ale tylko do starszych albo 'zakazanych' np mężatek albo lepiej - matek z dziećmi/wózkiem. Podoba mi się dużo kobiet w wieku 35-40+. Kręcą mnie bo parę razy miałem to szczęście je 'poznać' i się przekonać jakie są. Są zupełnie inne niż rówieśniczki. Na wspomnienia za każdym razem aż ciarki mnie przechodzą. Do rówieśniczek podbijam bez problemu, ale pod takimi 'mamuśkami' tracę grunt pod nogami. Mam 25 lat.

Gość gość
gość dziś Jeśli kobieta jest ładna to wiadomo, że ma duże wymagania. My szanujemy czas kobiet i olewany te, u których nie mamy szans. Po co mają marnować czas skoro mogą spotykać się z jakimiś atrakcyjnymi, bogatymi mężczyznami z dominującym męskim charakterem.

Gość prawikna102
zgadzam sie z przedmówcą po co marnować czas kobiet i raz miałem taką sytuację że olewałem kobietę której się podobałem bo bałem się że jak mnie naprawdę pozna to i tak się rozczaruje albo jak zobaczy że mam małego to przejdzie jej ochota

Gość gość
A nie uważacie że ta dziewczyna może się czuć z waszym odrzucającym zachowaniem trochę nieswojo? Może ona chce się do was zbliżyć a wy traktujecie ją jak trędowatą i ona zaczyna czuć się jak śmieć? Tym bardziej jeśli nie macie problemu z rozmową z innymi dziewczynami i tylko ją traktujecie z wyższością, jakby nie istniała. Czy nie możecie jej potraktować jak zwykłą koleżankę, od zwykłej rozmowy raczej ona nie uzna że wam na niej zależy. Natomiast takie zlewanie i natrętna ignorancja połączona z psychopatyczną obserwacją jest aż nadto zauważalna i od razu widać że coś jest nie tak.

Gość gość
kobietom żal, że nie mają kogo spławiać i dawać kosza :)