Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smutna i samotna :(

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego tak trudno poznać kogoś wartościowego? Życie jest nie sprawiedliwe :((

Gość gość
Skąd ja to znam.. :) To jest właśnie to życie, trzeba je po prostu przeżyć zbierając doświadczenia - nieraz bardzo przykre

Gość gość
Bo jesteś brzydka?

Gość gość
Uroda tutaj nie ma nic do rzeczy nie jestem jakimś pasztetem ;/ każdy zasługuje na miłość i szczęście, ale niestety nie każdemu jest to dane :(( czemu to tak bardzo boli :(( samotność mnie już powoli dobija :( to mój akt desperacji chyba, że pisze na kafeterii o tym :((

Gość gość
No to może byś rozwinęła co jest dokładnie nie tak? "Lecisz" na przystojnych ruhaczy rozmieszczonych przez mamusie albo drecholi a potem płacz.

Gość gość
ja też jestem samotna łeeeee 😭

Gość gość
Niestety spotykam samych nie ogarniętych życiowo mężczyzn w dodatku kurczowo trzymających się spódnicy mamusi :(( i za nic w świecie nie nie można przeciąć tej pępowiny :(( takie to moje piękne szczęście w miłości :((

Gość gość
a lat masz ile?

Gość gość
Będzie dobrze :)

Gość gość
Też jestem samotna... probowałam na portalu Sympatia kogoś poznac ale tam sami popaprańcy... szukam dalej...

Gość gość
Zalezy w jakim srodowisku sie obracasz. Skoro nie ma ludzi wartosciowych tam gdzie jestes - szukaj w innych miejscach.

Gość gość
Ile mam lat? jestem przed 30 :( Większość znajomych sparowana tylko ja taki samotnik ehh ......, ale czytam że nie tylko mi doskwiera samotność to jest naprawdę przykre :( jak szukać tej miłości??

Gość gość
eee .eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee