Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stella19

Mam 19 lat i jestem dziewica!

Polecane posty

Gość gość
ja straciłam w wieku 24 lat to była idealna pora na seks czułam się dojrzała do seksu

Gość gość
ja miałam prawie 18 lat jak straciłam dziewictwo, było całkiem nieźle jak na pierwszy raz, chociaż straciłam go nie z tym, kim trzeba :( ale nie żałuję bardzo

Gość gość
dziewictwo to skarb warte gigantyczne pieniądze

Gość Wspomnienie_lata
Uwaga! Jestem katolę! Drugie uwaga! Bozia nie przykazala na misjonarza i trzecia uwaga! Z mężem nawet oral nie jest grzechem! O nie, ale zamęt wprowadzilam, już czekam na te wszystkie krytyki. Uważam, że dziewczyna mając 19 lat, będąc dziewica musi być bardzo mądra i wartościowa. Rozdziewicz się nawet przed ślubem, ale nie z byle kim, nie z chłopakiem, który stawia na pierwszym miejscu tylko doznania cielesne. Zaufaj, kochaj, poczuj się doceniona, wartościowa i weź ta odpowiedzialność. Wybierz takiego, który w razie ciąży pomoże i nie porzuci. Nie zmarnuj tego bo masz jedna szansę.

Gość gość
ojej, odzierać się z prywatności pod anonimowym nickiem? przestań jęczeć, właśnie trzeba o tych sprawach rozmawiać, bo potem głupie dziewuchy są bardzo zdziwione, że nie mają orgazmu po ok. 5 minutach stosunku :D

Gość gość
gość dziś widzisz autorko tu jest przykład co się stanie jak stracisz dziewictwo a z tym zaczekaj jak najdłużej dla jedynego

Gość Namysłów województwo opolskie
To znajdź faceta i nie będziesz dziewicą proste

Gość gość
nie jesteś katolę, gdyż, ponieważ, boż, nie wykazujesz katolowej mentalności :)

Gość gość
Prawdziwi katolicy a nie fałszywi jak ta wyżej, uznają seks tylko po ślubie, każdy inny jest grzechem i to ciężkim!

Gość gość
ojej, przykład tego co się potwornego może stać! ja tam dziewictwo straciłam ze starszym facetem (30). to miałam na myśli, wolałabym jednak, żeby to był chłopak w moim wieku. był delikatny, ale jednocześnie stanowczy, technicznie zrobił to tak jak trzeba i nawet bzyknął mnie fajnie potem :P no, ale wolałabym, żeby był młodszy :( wszystkiego mieć nie można :)

Gość gość
ojej, przykład tego co się potwornego może stać! ja tam dziewictwo straciłam ze starszym facetem (30). to miałam na myśli, wolałabym jednak, żeby to był chłopak w moim wieku. był delikatny, ale jednocześnie stanowczy, technicznie zrobił to tak jak trzeba i nawet bzyknął mnie fajnie potem jezyk.gif no, ale wolałabym, żeby był młodszy smutas.gif wszystkiego mieć nie można usmiech.gif x spadaj zwiędły starcze Koterbo 🖐️

Gość gość
gość dziś dziewictwo jest bardzo ważne pokazuje jak kobieta się szanuje a nie dzisiejsze k****enie się wśród młodych kobiet i nie trzymając cnoty dla przyszłego męża prawiczka. Bóg was skaże za te zboczenia seksualne i traktowanie kobiet niczym przedmiot, obiekt do seksu

Gość gość
22:23 nie spadam, albowiem zwiędłym starcem nie jestem 🖐️

Gość gość
To znowu ten bajkopisarz??

Gość gość
A jak , siedział tutaj cały dzień jak zwykle i wymyśla historie z doopy wzięte, w kontekście tego tematu to nawet dosłownie :D

Gość gość
"ojej, odzierać się z prywatności pod anonimowym nickiem? przestań jęczeć, właśnie trzeba o tych sprawach rozmawiać, bo potem głupie dziewuchy są bardzo zdziwione, że nie mają orgazmu po ok. 5 minutach stosunku smiech.gif " x Ja piszę o gadaniu o swoim dziewictwie czy partnerach seksualnych wśród realnych znajomych, nie o temacie na forum.

Gość stella19
Dzieki dziewczyny..

Gość gość
a Bóg skaże też zwierzęta i inne planktony? :D

Gość gość
Znów ten prymityw, majaczący o dziewicach, a nie potrafiący skonstruować zdania poprawnie we własnym języku. Chyba jest po jakiejś szkole dla ociężałych umysłowo :P

Gość gość
no, rozmawianie o swoim życiu seksualnym w gronie znajomych wymaga jednak pewnych braków w szarych komórkach jak się to jednak ima do tematu na forum dla skazańców?

Gość gość
stella19 dziś a tobie polecam zaczekać z seksem do ślubu

Gość gość
a tobie polecam zamknąć ryj i niech sobie dziewczyna sama wybierze ścieżkę życiową, ok? chce być dziewicą do ślubu? ok. chce przed ślubem? ok. a ty wypier/dalaj, ok?

Gość gość
gość dziś wyjdź z tego tematu pustaku! jak nie rozumiesz co oznacza szacunek do ciała!

Gość gość
Beka z tego ćwoka od dziewic, LMAO :D

Gość gość
k****enie, brak szacunku do ciała pokazuje jak się szanujecie

Gość gość
'wyjdź z tego tematu pustaku! jak nie rozumiesz co oznacza szacunek do ciała! ' X strzep sobie o ile jestes facetem, albo strzel sobie palcówę, o ile jesteś kobitą, bo ci brak seksu wali na dekiel wyraźnie :D

Gość gość
"gość dziś Prawdziwi katolicy a nie fałszywi jak ta wyżej, uznają seks tylko po ślubie, każdy inny jest grzechem i to ciężkim!" Grzechem tak, ciężkim - nie. Za mało wiesz. Poza tym nie rozumiem. Katolik narzuca - źle, katolik mówi "rozdziewicz się jak chcesz, bo to twoja sprawa" - to fałszywy katolik..

Gość tu autor
zakładam tematy o dziewicach i robię sobie dobrze ręką

Gość gość
Rozróżnienie jest wprowadzone w Biblii („Istnieje taki grzech, który sprowadza śmierć." 1. List Jana 5,16). Tradycja patrystyczna interpretowała je jako podział na grzechy, które powodują potępienie (skazują na piekło) oraz takie, które nie powodują potępienia, choć osłabiają więź z Bogiem. Przykłady grzechów ciężkich: kradzież świętokradztwo zabójstwo (w tym także samobójstwo) oszustwo cudzołóstwo apostazja magia, wróżenie, okultyzm i spirytyzm bałwochwalstwo Wikipedia