Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stella19

Mam 19 lat i jestem dziewica!

Polecane posty

Gość gość
Ja pierdziele... jak mozna przezywać na forum takie rzeczy, 19 lat i dziewictwo :O problemy pierwszego świata

Gość gość
gość dziś stella19 dziś ja w wieku 25lat po ślubie x Ja też jak miałem 25 lat ale z prostytutką więc jesteśmy tacy sami. Każda potwora .... ale nie każdy amator. Każdy orze jak może.

Gość gość
Jak dla mnie to prowokacja! Nie ma dziewic w tym wieku nawet w islamie

Gość gość
dziewica to znaczy nienaruszona i powinna się cieszyć z tego, że jest rycerką i ma dużo większe możliwości w zwycięstwie dobra niż pozostałe twoje koleżanki. Twoje działania ratowania słabszych i młodszych koleżanek ,podobnie jak u dziewicy Joanny D'Arc , są potrzebne aby w tym okrutnym świecie ocalić tak wiele zagrożonych nie mających przyjaciół ni nadziei. W tym działaniu wspomoże cię chętnie Najświętsza Maryja , która ciebie bardzo kocha.

Gość gość
Ja miałam 22 lata jak straciłam dziewictwo, uważam że jak masz 19 lat to jeszcze masz czas. dlaczego tak uważam? bo mozna tak jak ja, mając 22 lata i mieć "na koncie" 4 partnerów seksulanych z czego czwarty jest jedynym od 8 lat (mąż, obecnie mam 33 lata). a można jak moja koleżanka , w moim wieku - ona starciła dziewictwo mając 26 lat i w ciągu siedmiu lat miała -z tego co wiem - ośmiu ...