Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dave2444

Randka z laską

Polecane posty

Gość dave2444

Dlaczego dziewczyny są takie zamknięte seksualnie ? nawet często jest ciężko pogadać o seksie po koleżeńsku z dziewczynami... Miałem taką sytuację byłem na takiej randce z jedną laską poznaną na speed-dating'u i wywiązał się temat rozmowy , że opowiedziałem jej , że mój kumpel zaczął mi w autobusie przy ludziach mówić co robił ze swoją dziewczyną w łózku. Ona na to , że to złe itp. i dziwne i się śmialiśmy z tego ,a le w pewnym momencie powiedziałem jej , że pomyślałem sobie z czasem , że mam wyj****e i też zacząłem z nim o tym gadać lekko się zdziwiła i widać było zawstydzenie u niej... Potem było coś takiego , że powiedziałem jak mnie widzi bez okularów , bo je zdjęła powiedziała , że rozmazanie i potem przejechałem ręką po swoim ciele od klatki piersiowej przez krocze po nogi i spytałem czy widzi te nierówności na moich spodniach , ona , że nie... , potem założyła okulary i powiedziałem jej czy teraz widzi i znowu przejechałem swoją ręką i ona , ze tak. Potem pół żartem gadaliśmy , że bez okularów to nie widzi i mogłaby mnie za nie wiadomo za co złapać.... przypadkiem i nawiązałem , że za co mnie złapie ? ... ona tak spojrzała i powiedziałem za bluzkę byś mnie złapała i zdarła ze mnie koszulę i tak złapałem za swoją koszulę , ona powiedziała , że ma długie paznokcie i dodałem , że jeszcze miałbym rysy od twoich paznokci i dodałem , ze normalnie kocica z ciebie i ona nagle się chyba speszyła i powiedziała to idziemy i potem było z nią już bez odzewu... Dziewczyny są do kitu ogółem zazwyczaj są pozamykane seksualnie i w ogóle nie da się z nimi gadać na takie tematy.... i przez to ciężko mi znaleźć jakaś fajną dziewczynę , która byłaby dla mnie atrakcyjna

Gość gość
Jak gadasz o seksie wprost i bez wyraznych sugestii mozesz wyjsc na psychola troche...

Gość dave2444
JA to co podałem w przykładzie to jest bezpośrednie czy ze sugestiami ? , rozwiniesz swoją myśl trochę

Gość dave2444
Poza tym w piątek spotkam się z jeszcze inna laską i chciałbym wprowadzić jakoś seksualność tylko nie wiem jak by nie wyszło to dziwnie , jak to z sugestiami dawać ?

Gość gość
Psychol. Jakby facet ze mna tak o seksie gadal to bym pomyslala ze sie ze mna spotyka tylko zeby zr*****.

Gość gość
Po takiej randce wiedziałabym, że masz straszne ciśnienie na seks i najprawdopodobniej chcesz poroochac.

Gość dave2444
zapytałem konkretne pytanię i liczę na konkretną odpowiedź ? Jak to robić sugestiami by nie było za mocne , ale by budowało napięcie seksualne u np. dziewczyny z która się spotykam ?

Gość gość
Okropny nietakt, każda normalna kobieta ucieknie z randki, na której facet ma podteksty seksualne.

Gość gość
Na pierwszej randce chcesz budowac napięcie seksualne, oszalałes?

Gość gość
Umiecie czytać ze zrozumieniem ze zrozumieniem , zadałem pytanie... Nie interesuje mnie co byście sobie pomyślały... dajcie jakieś konkretne odpowiedzi , jak budować odpowiednio napięcie seksualne

Gość gość
Hahh co za debil :D

Gość dave2444
W życiu już różne cuda widziałem , miałem nawet znajomego co miał seks z jedną laską już na pierwszej randce itp. albo po godzinie znajomości... Poradźcie jak budować napięcie seksualne ? bo nie chce wpadać w ramę kolegii jednak , a zależy mi bardziej na znalezieniu kochanki lub dziewczyny do związku to tak elastycznie pochodzę...

Gość dave2444
Poza tym to jest tylko fragment prowadziłem z nią też normalne rozmowy czyli by się lepiej poznac

Gość gość
powiem krótko: ma-sa-kra, każda normalna dziewczyna ucieknie

Gość dave2444
ja szukam tylko te nie normalne dziewczyny ;)

Gość dave2444
normalna dziewczyna to taka cnotka co lubi seks po ślubie , a ja lubię dziewczyny , które są nie normalne i lubią trochę spontana... ;)

Gość gość
Poszukaj takich na portalach o f****ng friend.

Gość dave2444
ale ja nie chce szukać przez neta.... , tylko real... W ogóle to teraz w marcu to spotkałem się z 2-ma laskami z szybkich randek i z dwiema laskami poznanymi na ulicy - z tymi ostatnimi to kiepsko poszło mi... i bardziej pytam o budowanie napięcia seksualnego na pierwszej randce ?

Gość dave2444
widzę brak konkretnych odpowiedzi...

Gość dave2444
Poza tym to wszystko to jest jedna wielka prowizorka faceci udają , że nie chcą z*****ać , a kobiety udają , że nie chcą być w******ne...

Gość dave2444
dlatego chce szybko budować napiecie seksualne by nie wpaść we friendzone czyli zostańmy przyjaciółmi

Gość gość
Napiecie seksualnie nie buduje sie przez gadanie o tym jakbys w nia wchodzil :D Raczej przez subtelne sygnaly jak glos, wzrok, dotyk. Rozmawiaj z nia o czyms przyjemnym, skup sie na niej. Dotknij ja od czasu do czasu. Badz gentlemanem, ale zdecydowanym i stanowczym. To mieszanka wybuchowa, ktora zrzuca z kobiet majtki.

Gość dave2444
Ale przez słowa też trzeba nakierować tok myślenia laski , a taki sposób jest dobry czyli robić przeplatankę ? mam na myśli , że gadam np. o jej ulubionym filmię robię nawiązanie seksualne do jej albo do mnie i krótki flirt , potem znowu przejście na neutralny temat np. o zainteresowaniach potem przejście na seksualność i potem znowu neutralny temat i przejście na seksualność i potem neutralny temat i koniec spotkania... Bo mam drugie spotkanie z jeszcze inną laską w tym tygodniu , na pierwszym trochę stosowałem dotyk , ale było mało seksualności i teraz chciałbym coś takiego zastosować jak powyżej , co o tym myślisz ?