Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie, pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Drodzy Kafeterianie, pomózcie temu chlopakowi. Historia chwyta za serce, bardzo duzo przeszedl, a malo czasu zostalo. Moze jest tu kilka dobrych osob.. Ja juz pomoglam, a Wy? https://www.siepomaga.pl/emil

Gość gość
"Krzyżyk" i "ochrzczenie" to nie dla mnie. Niech zawzięci kościelniacy i fanatycy pomagają. Swoją drogą, tysiące dzieci z krajów III-go świata potrzebuje pomocy i nie widzę żeby ktoś się zbytnio litował nad "biednymi duszyczkami". Polecam o apel do WATYKANU!!!!! Jak był chrzest i krzyżyk to pedofile w habitach powinni pomóc.

Gość Namysłów województwo opolskie
Przykre, ile mam wpłacić ? Zrobię to

Gość gość
Co to ma za znaczenie czy dziecko ochrzczone czy nie? Opanuj sie! Dziecko, to dziecko. Potrzebuje pomocy. Ty nie nalezysz do grona dobrych, uczynnych ludzi, wiec nie pomagaj, nikt cie nie zmusza, tylko po co ten komenatrz?! Ten post jest wylacznie prosba, moze ktos zechce sie dorzucic.

Gość gość
Namysłów - wszystko jest opisane w linku strony fundacji, po prostu klikasz "wesprzyj". Co do kwoty, to kazdy sie zrzuca tyle, ile uwaza za sluszne.

Gość gość
gość dziś Co to ma za znaczenie czy dziecko ochrzczone czy nie? Opanuj sie! Dziecko, to dziecko. Potrzebuje pomocy. Ty nie nalezysz do grona dobrych, uczynnych ludzi, wiec nie pomagaj, nikt cie nie zmusza, tylko po co ten komenatrz?! Ten post jest wylacznie prosba, moze ktos zechce sie dorzucic. X Gdyby nie miało znaczenia to po co to zaznaczać? Ochrzczone dziecko jest w jakiś sposób"lepsze"? Ja należę do grona cichych i anonimowych dawców i się nie afiszuję czy jestem ochrzona czy nie ani ile daję. Po prostu TEN sposób prośby mnie wkurza, stąd moja agresja.

Gość gość
Faktycznie, tak napisali, nie zwrocilam na to uwagi. Szczerze mowiac ja ich nie znam :-) po prostu czytajac plotki na jednym z portali, w komentarzach pod spodem ktos wrzucil linka z prosba o pomoc, weszlam i uwazam, ze szkoda chlopca. I dla mnie nie ma znaczenia czy ktos byl ochrzczony czy nie. Jezeli dziecko nie byloby ochrzczone- tez bym wrzucila tego posta. A dlaczego? Bo poruszyla moje serce, wiec moze poruszy kogos jeszcze. A liczy sie czas.