Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

zauroczenie dwie podobne dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

" Witam. W 3 klasie liceum zauroczylem sie w kolezance z klasy, przez pierwsze dwa lata poprostu myslalem ze jest spoko, fajna itp, ale juz pod koniec drugiej zaczela mi sie troche podobac, przyszly jednak wakacje i zapomnialem o niej, w kolejnym roku coraz bardziej ja lubialem, a kiedy powiedziala do mnie i do kolegi tylko, ze lekcje mamy na dole ( to jedne z KILKU slow ktore zamienilismy ) to nagle tak mnie cos przeszylo, rozgrzalo w srodku, stalem i patrzylem tylko jak idzie na dol po , to uczucie nie minelo az do konca , ale nie odwazylem sie przez ten czas do niej zagadac bardziej jakos, za duzego stresa mialem, pomyslalem, ze skonczy sie szkola i zobacze czy jakos tesknie za nia czy nadal mysle ciagle, troche to ustapilo, minal juz rok, mysle czasem o niej, ale nie tak jak kiedys, jednak ostatnio podobna dziewczyne widuje do niej w kosciele, z daleka sa prawie takie same, podobny typ strasznie i znowu sie zaczelo to zauroczenie. I tu jest problem, nie wiem czy poprostu w tej z kosciola widze te stara i dlatego tak mi sie podoba i czuje to uczucie, znalazlem sobie ,,zamiennik'' , czy to znaczy, ze nie zapomnialem o tej z liceum, mieszkam w innych terenach niz ta ze wiec jej nie widuje, nwm co by bylo gdybym ją zobaczyl, bo jak widze te podobna w kosciele to wszystko wraca, ale no jak juz wspominalem nwm, ktora mam wybrac?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować