Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni chyba mnie nie lubią

Polecane posty

Gość gość

O ile kobiety do mnie mocno lgną, to mężczyźni z kolei niekoniecznie. Na facebooku lajkują moje zdjęcia i posty głównie baby, faceci natomiast znacznie rzadziej.

Gość gość
Czemu tak jest? Jestem tak samo miła dla babek, jak i dla facetów, no może ci ostatni trochę mnie onieśmielają...

Gość gość
Ktoś ma jakiś pomysł?

Gość gość
a ile masz lat?

Gość gość
24

Gość gość
a może faceci nie interesują się takimi głupotami?

Gość gość
i nie masz ciekawszych i poważniejszych spraw tylko zajmować się takimi bzdetami? serio?

Gość gość
Oni o tym nie wiedzą przecież. A przejmuję się, bo tylko akceptacja i sympatia ze strony mężczyzn mnie podbudowuje.

Gość gość
To są możliwe dwie przyczyny: albo oni nie interesują się komentowaniem fotek bo ich to nudzi itd, albo druga mozliwosc jest taka, ze nie jestes dla nich interesująca czyli atrakcyjna

Gość gość
Właśnie nie należę do brzydkich osób (specjalnie dałam kiedyś swoje zdjęcia obcym do oceny i dostałam pozytywne opinie). Co do bycia interesującą to zależy co dla danego człowieka to znaczy. Mogę nie być atrakcyjna, bo nie chodzę na imprezy tylko spędzam wolny czas zajmując się swoim hobby.

Gość gość
może masz mało facetów w znajomych?

Gość gość
00:04- możesz nie być brzydką osobą, ale jednocześnie nie na tyle interesująca żeby Cię adorowali

Gość gość
No tak, w dzisiejszych czasach jak nie dają lajka to tragedia i rozpacz. Boszeee jacy ludzie są dziś próżni i dziecinni, robicie sobie dziennie dziesiątki samojebek i to najczęściej z tym wykrzywianiem ryja w dziubek, po to aby na portalu społecznościowym ktoś was docenił... to jakiś matrix jest. Wrzuć gołą fotę i zobaczysz ile lajków zbierzesz, dziś aby zaistnieć na takich portalach to trzeba zaszokować.

Gość gość
Czy ja wiem? Powiedziałabym, że pół na pół. Zresztą z tym facebookiem to tylko taki przykład. Ogólnie to czuję się pomijana przez płeć przeciwną. Coś chyba ze mną nie tak :(

Gość gość
Napisałam, że z facebookiem to tylko przykład... może niepotrzebnie o tym wspomniałam. Zapewniam cię, że nie jestem pusta, a co najwyżej mega niedowartościowana. Zawsze priorytetem było dla mnie, żeby to mężczyźni się ze mną liczyli, na kobietach jakoś niespecjalnie mnie zależało.

Gość gość
A czego ty oczekujesz? Że faceci będą latać za tobą i się łasić? Takie rzeczy to tylko w romantycznych filmach, a w realu latają wyłącznie za łatwymi. Jak czegoś chcesz, to sama to sobie weź i nie marudź już więcej.

Gość gość
To zalezy czy masz powodzenie w realu czy nie i sama sobie odpowiedz :) Jeśli masz slabe to pewnie im sie nie podobasz

Gość gość
no ja tez sie czuje pomijana, ale u mnie to już starczy wiek - mam 27lat w tym roku :)

Gość gość
To nie kwestia podobania się czy nie, czasy takie że ludzie boją się kontaktu w realu i w sumie mają uzasadnione obawy, bo jak podejdzie się do obcej dziewczyny na przystanku zagadać, to weźmie cię albo za psychola, albo za zboczeńca, albo zwyzywają, więc faceci już nie zagadują. Przez ten internet ludzie zdziczeli.

Gość gość
Jak z facebookiem to tylkom przyklad to sorry, ale widocznie im sie nie podobasz, jak kobieta sie podoba facetowi to jest wlasnie bardzo mily i sie "łasi" plus maslane spojrzenie

Gość gość
Nie oglądam romantycznych filmów. Raczej chciałabym być typem kobiety, która cieszy się dużym szacunkiem u mężczyzn. Znam takie chłopczyce co głównie z facetami się zadają i zazdroszczę im strasznie.

Gość gość
00:18- do mnie (choc nie jestem miss swiata ani wyzywajaco ubrana) czasem podchodza

Gość gość
Moze cos takiego masz w sobie ,że kobiety Cie lubią bardziej, czasem pewnych rzeczy logicznie sie nie wyjasni

Gość gość
Tak właśnie się zastanawiam. Kobiety zawsze lgnęły do mnie i widziały świetny materiał na przyjaciółkę. Mężczyźni niby w większości byli w stosunku do mnie mili, ale też jakoś żaden nie dążył do tego, żeby się chociażby ze mną zaprzyjaźnić. Może jestem trochę nieśmiała, jeśli chodzi o kontakty z płcią przeciwną, ale też jestem miła i otwarta.

Gość gość
Wspomnę jeszcze, że wychowywałam się wśród chłopaków i bardzo mocno odczułam, kiedy zaczęli mnie odsuwać od siebie. Mam w sobie jakąś obsesję na punkcie bycia ważną dla mężczyzn, mocno wpływa to na moją ocenę.

Gość gość
może oni wyczuwają tę Twoją obsesję?

Gość gość
Być może. To nie jest tak, że za nimi latam, to nie w moim stylu, ale gdzieś w głębi duszy tęsknię za ich towarzystwem i uwagą. To, że jestem tak traktowana przez nich wpływa źle na moje poczucie własnej wartości.

Gość gość
a nie masz żadnego takiego dobrego kumpla?

Gość gość
Znam pewnego faceta z którym często piszę, ale też ciągle tylko przez facebooka. Niby poznaliśmy się w realu, a jednak teraz ta znajomość rozwija się w sieci. Kilka razy dawałam do zrozumienia, że chciałabym w końcu z nim wyjść na piwo, ale zawsze miał jakąś wymówkę.