Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki kolor włosów?

Polecane posty

Gość gość

jaki powinnam wybrać kolor włosów? mam ochotę na jakąś zmianę :D mam ciepłą karnację, skórę baaardzo jasną i niestety naczynkową, oczy zielone z piwnymi plamkami. mój aktualny kolor włosów to ponad roczny odrost w kolorze średniego blondu i jaśniejszy, rozjaśniany dół. zastanawiałam się nad kolorem kasztanowym, ale nie wiem czy nie podkreśli mi naczynek... jakieś sugestie? :-)

Gość gość
up

Gość gość
a i mój typ urody to wiosna ( chyba ciepła, ale tego nie jestem pewna)

gośćwczoraj jaki powinnam wybrać kolor włosów? mam ochotę na jakąś zmianę X Skoro masz ochotę na zmianę, to spróbuj w jakich będzie tobie najlepiej. Akurat koleżanka też kombinowała, bo nie była zdecydowana i teraz jest ruda ( narazie ) :-)

Gość gość
tylko nie chce później żałować tej decyzji, kiedyś miałam czerwone włosy ale mi nie pasowały, musiałam rozjaśnić przez co je zniszczyłam więc kolejny raz nie chcę popełnić takiego błędu :/

tylko nie chce później żałować tej decyzji, kiedyś miałam czerwone włosy ale mi nie pasowały, musiałam rozjaśnić przez co je zniszczyłam więc kolejny raz nie chcę popełnić takiego błędu :/ X No tak, ale czerwone to rzeczywiście mało komu pasują, tutaj chyba nie będzie tak źle. Ja tam tak jak kobiety się nie znam, ale wiem, jak kombinują i trzeba spróbować. A szampon koloryzujący nie zdał by egzaminu? To łagodniejsze od farby, ale pewnie słabsze i szybciej się byś tego pozbyła jak by coś nie tak :-)

Gość gość
szampon koloryzujący NIGDY się nie wypłucze do końca, a czasami to wogóle nie chce ruszyć, ehh głupie włosy :D

szampon koloryzujący NIGDY się nie wypłucze do końca, a czasami to wogóle nie chce ruszyć, ehh głupie włosy X Włosy to podstawa u kobiet. Tak uważam. Zresztą co, zniszczyłaś sobie wtedy tak szybko. Może masz słabe, bądź często gęsto coś kombinujesz :-)

Gość gość
nie tyle słabe, tylko rozjaśniacz zawsze niszczy włosy :-( ogółem już są w niezłej kondycji i mi się podobają ale kolorki mi się nudzą i lubię je zmieniać :-)

gośćdziś nie tyle słabe, tylko rozjaśniacz zawsze niszczy włosy ogółem już są w niezłej kondycji i mi się podobają ale kolorki mi się nudzą i lubię je zmieniać X I sprawa się rypła cyt "ale kolorki mi się nudzą i lubię je zmieniać" To tak, jak moja koleżanka. Wiesz co, żebyś nie miała kłopotu to zetnij na jeża :-)

Gość gość
Najlepiej farbować 2,3 oddcienie od naturalnych. Inaczej będzie się wyglądać jak tania blachara :/ czarne brwi i platyna na wlosach... masakra

Gość gość
hehehe dzięki za radę ale nie skorzystam :D długość mi odpowiada, a kolor... hm rozjasniałam tę czerwień ponad rok temu , mam dość duży naturalny odrost który ładnie się komponuje z tymi jasnymi końcami, ale chciałabym chociaż na jakieś 2 tygodnie coś zmienić D

Gość gość
gość dziś sorry, kompletnie nie trafiłeś/aś , platyna mi się nie podoba, chcę mieć ciemniejsze włosy niż teraz, a brwi są w kolorze blondu który zawsze mogę przyciemnić brązową kredką....

No to spróbuj, ale na dwa tygodnie to tak dla obczajenia, jak to wygląda? Ta jedna znajoma, to całą zimę coś kombinuje :-)

Gość gość
chętnie bym tak zrobiła ale nie chcę kolejnej wpadki, więc miałam nadzieję że ktoś kto się zna na tym mi coś doradzi :-)

Gość TixTom7
Najlepiej by doradziła osoba, która zna się trochę, ale również cię WIDZI.

Gość gość
miodowy blond powinien Ci pasować :-)

Gość gość
taki odcień blondu mi się nawet podoba i mi pasuje, ale chciałam coś bardziej szalonego :D

Gość gość
to rude xD

Gość gość
Najlepiej żeby kolor włosów dobrał fryzjer. Wtedy jest zdecydowanie największe prawdopodobieństwo że będzie trafiony w sam raz do typu urody. Poza tym oni używają różnego rodzaju mieszkanek farb i łatwiej wybrać ten idealny. Mi bardzo ładny dobrano w salonie Corte Del Sole www.cortedelsole.pl na warszawskim Ursynowie i jestem teraz szczęśliwym rudzielcem ;-)

Gość gość
moze gołebi blond taki wpadający w siwy, teraz modne a chciałaś zaszaleć