Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego podobam się starszym facetom?

Polecane posty

Gość gość
a jakie są te cechy które mogą ich kręcić?

Gość gość
co?

Gość gość
Ciesz się, ja nie mam jeszcze 30 lat a już nawet stare dziadki nie zwracają na mnie uwagi :D O dziwo coraz częsciej podrywają mnie młodsi, niektórzy wydają się być całkiem poważnie mną zainteresowani - nie na zasadzie, że MILF :d

Gość przerost tresci nad forma
na takie pytanai jest przeważnie jedna odpowiedz kokietujesz ich i zachowujesz sie w stosunku do nich jak tania ździra to sobie myślą dlaczego by nie skorzystać. innych powodów nie ma bo nikt rozsądny nie będzi eokazywał zainteresowanai 20 lat mlodszej bo kazda normalna by go wysmiala. skoro okazuje oznacza ze prowokuje to twoje zachowanie. v nie na zasadzie, że MILF :d >>dokladnei tu tez nie ma innych mozliwosci nikt normalny nie bedzie tego robil na innej zasadzie niz chec sprawdzenia jak to z milfem mu bedzie. mozesz sobie wmawiac ze wygladasz jak nastolatka wolno sie starzejesz etc. ale cudów nie ma kazdy z wiekiem wyglada starzej a u kobiet to jest dosc wczesnie dostrzegalne.jeszcze nigdy nie spotkalem kogos kto by tesknil za staroscia :D wiec nikt swiadomie majac do wyboru jedno i drugie nie wybierze starosc na zasadzie innej niz dewiacja czy ciekawosc. ty zapewne tez jakos 10 lat starszych nie wyrywasz :D

Gość gość
nie kokietuję!!!! czasami idę sobie chodnikiem a jakiś zaczepia, siedzę w pociągu i też a nawet się nie uśmiecham

Gość przerost tresci nad forma
może wyglądasz jak zdzira nie wiem, wiem jedno cudow nie ma i musi chodzic o ciebie bo jakos innych 20 latek starsi panowie nie wyrywaja na ulicach :D

Gość gość
a jak wygląda zdzira?