Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martakarolina

Czy 500 zł netto za taką pracę to odpowiednia pensja?

Polecane posty

Gość martakarolina

Studiuję i postanowiłam też podjąć pracę. Znalazłam ją w firmie sprzatającej. Moja praca jest przez 5 dni w tygodniu po 3 godziny, za kwotę 500 zł netto, na umowę zlecenie. Do moich obowiązków należy: sprzatanie 8 biur, kuchni pracowniczej- z ekspresem do kawy, obsługą zmywarki itp. klatki schodowej, dwóch sal narad, dwóch archiwów, dwóch łazienek, korytarza, wynoszenie śmieci i kartonów i papierów do zniszczenia do budynku obok oraz mycie okien 4 razy w roku- 26 okien z zewnętrznymi roletami. Co sądzicie o takiej płacy za wykonane czynności?

Gość gość
porażka.

Gość gość
To dobra płaca moim zdaniem.

Gość gość
za coś takiego płaca jest wybitnie zła. nawet jeśli podzielisz sobie robotę, to i tak nie wyrobisz się w 3 godziny dziennie, nie ma szans. 500 zł za coś takiego to prawie jak kradzież z ich strony...

Gość martakarolina
Wyrabiam się z tym w 3,5 do 4 godzin, pracuję bardzo szybko. Przez pierwszy tydzień to wszystko zajmowało mi 6 godzin, teraz udaje mi się wyrobić w 3,5- 4 godzin. Nie jestem rozliczana za godziny pracy, płacone mam po prostu za zakres obowiązków, mam listę, na której oznaczam, co danego dnia zrobiłam.

Gość gość
zależy

Gość gość
więcej zarobisz robiąc mi loda, czysty, zadbany, 17 cm długośc***enis, miesięcznie 1500 zł, 5 razy w tygodniu lodzik po około 20 minut, pieniądze dostajesz po tym jak trysnę, co ty na to?

Gość gość
10:58 oby ktoś twojej siostrze, matce albo córce. Zaproponował cos równie oblesnego. A najlepiej jakby ci ktoś wpakowal swojego ptaka w o***t :-)

Gość gość
zastanów się to jest 75 zł za lodzika

Gość gość
córki nie mam, siostry też, mam 20 lat, za lodzika 75 zł, dobry interes

Gość gość
pomyśl autorko 20 minut i 75 zł

Gość gość
ja mam płacone 500zł netto za 6 godzin dziennie/ 6 dni w tygodniu czyli jesteś lepiej opłacana

Gość gość
u mnie wyjdzie lepiej 5 dni w tygodni 20 minut i w miesiącu wychodzi 1500 zł, 75 zł za lodzika, a 375 za tydzień

Gość gość
zapomniałem dodać że 20 minut dziennie

Gość gość
ja już wolę tego lodzika

Gość gość
No to zrób go sobie sam

Gość gość
huj nie zaplata,w telewizji placom 1,25zl od metra bez okien inna cena .Niech se luj sam sprzata:-D

Gość gość
gość 11:15 to podaj maila, a zarobisz, 20 minut i masz 75 zł, bedziesz pracować 5 dni w tygodniu, za miesiąc 1500 zł

Gość gość
jakie duże miasto? Jeżeli duże, to jest to za mało

Gość gość
muszę jeszcze dodać, że jestem całkiem przystojny, wysportowany, pije dużo soków, dzięki czemu mam słodką spermę( od dziewczyn, które próbowały wiem) oraz sporego penisa, więc za 20 minut roboty 75 zł to praca idealna

Gość gość
Mój mejl to ciasnyroman@wp.pl zrobiłeś mi smaka na te soczyste mmm

Gość gość
ten post to chyba prowokacja, wiadomo za co teraz będzie 500+ netto :D

Gość gość
autorko sama nie wiem, wychodzi ponad 8zł/h więc tragedii nie ma... ja na magazynie miałam 5zł/h a trzeba było latać po całym magazynie i zbierać towary, ciężkie proszki do prania, dźwigać, to była masakra.... No ale jeszcze dochodzi dojazd, uszykowanie się do pracy, więc ja nie wiem czy warto za 500zł tak się starać, chyba nie... z 1000zł minimum taka praca powinna być warta. No bo niby to tylko 3 godziny dziennie ale sama piszesz, że czasem zostawałaś dłużej, a jeszcze dojazd, uszykowanie się, to jak 5 godzin dziennie... marnować 5 godzin dziennie ze swojego życia żeby zarobić marne 500zł, za które co teraz kupić?? u mnie tyle sam czynsz wynosi (bez opłata za wodę, prąd), sam czynsz... tak więc masakra; ja bym nie brala takiej pracy.

Gość martakarolina
MIasto to Katowice. Kiedy był remont pomieszczeń biurowych, pracowałam nadgodziny, też- cały czas za tę samą kwotę. Musze też chodzić po tych ich biurach i zbierać talerzyki, kubki, bo pracownicy nie wynoszą ich po sobie.

Gość Namysłów województwo opolskie
na 5 dni w tygodniu 3 godziny dziennie to w miarę dobra pensja

Gość gość
Wychodzi ci nieco więcej niż najniższa krajowa według pracodawcy. Według tego ile ci to na to schodzi, to masz poniżej najniższej krajowej.

Gość gość
te, cienias, wynocha z tą obleśną ofertą :O dziewczyno, to jest za mało, nawet jak na Katowice, które podobno mają najlepsze zarobki w kraju... 500 to gie jest

Gość gość
4 h dziennie to pół etatu to powinno byc minimum 677 zl poza tym tracisz czas na dojazd i powrot na te 4 h Bardzo nieoplacalne

Gość gość
Sponsoring! Sponsor zasponsoruje! Zasponsoruję kobietę w wieku od 19 do 32 lat! Mumery gg do mnie to 57616391 lub 56992721. Komórka do mnie to +48 739092454 lub sms pod +48 732417070 Doładuję telefon pre-paid i przeleję pieniądze na twój rachunek bankowy! Kupię Twoje zdjęcia! Jestem abstynentem! Papierosów nie palę, ani kawy nie piję! Pisz do mnie! Tylko piękne und seksowne and atrakcyjne i zdrowe bez nałogów!