Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy pakiety się opłacają?

Polecane posty

Gość gość

Mam takie pytanie: czy te pakiety typu luxmed enel med itd. się faktycznie opłacają?? Korzystacie z tego? Jeśli tak – ile razy miesięcznie chodzicie do lekarza i jak długo czekacie na wizytę?

Gość gość
tez jestem ciekawa.. swojego czasu sie zastanawiałam ale jakos zawsze sa wazniejsze rzeczy a szykuje mi się spory maraton po lekarzach...

Gość gość
opłacają! Mam pakiet w enel med (cała moja rodzina ma) – nie powiem Ci dokładnie ile razy w miesiącu korzystamy, czasami jest tak że zero – ale za to w kolejnym miesiącu dziecko może zachorować i już się uzbiera kilka wizyt, zwłaszcza jak trzeba zrobić usg, rezonans itp. (normalnie rezonans to koszt jakiś 400zł a tak to mam go w pakiecie). Więc wbrew pozorom się opłaca bo to się wszystko zwróci. A ja już nie miałam cierpliwości do normalnych przychodni.

Gość Kokoszaaa
No pewnie, że opłacają. Ja wykupiłam pakiet dla naszej całej rodziny w Luxmedzie. Miesięcznie na osobe wychodzi coś ok 150zł - ale są różna warianty. Kiedy córka zachorowała i potrzebne były specjalistyczne badania - gdzie koszt jednego rezonansu to praktycznie suma półrocznego ubezpieczenia, a ile konsultacji do tego. Zdecydowanie się opłaca.