Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

miłość i pożądanie do psychoterapeuty

Polecane posty

Gość gość

Od roku uczęszczam na terapię psychodynamiczną. Od samego początku widziałam, że jesteśmy do siebie bardzo podobni i świetnie się rozumiemy. Bardzo szybko się w nim zauroczyłam i to nie dla tego, że daje mi zrozumienie i akceptację, bo to otrzymuję od mojego partnera...po prostu głupio i ślepo się zakochałam i mam wrażenie, że ja też nie jestem mu obojętna. Na ostatnich sesjach dużo mówiłam o moim bujnym życiu erotycznym z przeszłości. Stworzyła się bardzo gorąca atmosfera aż w końcu powiedziałam, że muszę wyjść bo dzieje się to samo co kiedyś, wstałam z kanapy i zaczęłam ubierać płaszcz. On nalegał żebym została żebyśmy mogli to przeanalizować, podszedł do mnie i złapał mnie za rękę, a ja odwróciłam się i go pocałowałam...nie wiem jak i dlaczego to się wydażyło ale on nie odepchnął mnie tylko czekał aż skończę. W końcu dotarło do mnie co zrobiłam i uciekłam z gabinetu bez słowa. Boże...co teraz? Wstyd mi tam wrócić. Pomóżcie. :(

Gość gość
a co to za psychoterapeuta, który pozwala sobie by zauroczyła sie w nim "klientka" ? pewnie byle jaki. daruj, ale żaden psychoterapeuta, który osiąga w swojej pracy sukcesy nigdy nie dopuści do takiego zdarzenia. :P pewnie za dużo sobie WMAWIASZ :P

Gość gość
i jeszcze jedno: popracuj nad pisownią bo to tragiczne, że tak słabo znasz język polski, i robisz takie kardynalne błędy :P "wydażyło" się za dużo z twojej strony :P

Gość gość
To jest bardzo dobry terapeuta, pracuje w zawodzie około 10 lat. I to nie on sobie pozwolił na takie zachowanie tylko ja. To nie on mnie pocałował. Nie dałam mu szansy wypowiedzi bo od razu wyszłam.

Gość gość
I widzę tutaj jeden błąd, który najwyraźniej zrobiłam w pośpiechu, więc daruj sobie