Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaką karmę kupić kotu ?

Polecane posty

Gość gość

Witam ja polecam karmę whiskas dużo witamin oraz posiada rzeczy które pomogą młodym kotkom się rozwinąć oraz starszych utrzymać w dobrej formie. Jednym zdaniem karma godna polecenia spośród innych "Zapychaczy" przez co kotek źle się czuje i nie prawidłowo funkcjonuje.

Gość gość
Wejdź na miau.pl.,kociarze itp. Jak nie chcesz za chwilę leczyć kota na nerki to go nie karm byle czym. Kot potrzebuje białka do metabolizmu, nie jakichś odpadów z 4% mięsa jak Whiskas, Kitekat, Gourmet i inne trucizny z marketów, lepiej mięso i dobra sucha karma, np.Sanabel albo Acana, bez skrobi, ziaren zbóż w składzie, po co to kotu

Gość gość
Mój kot jadł Whiskas od małego i w wieku 5 lat zachorował na niewydolność nerek. Tak te karmy służą kotom. Sama chemia i kot się uzależnia, przykre

Gość Sandrasss
Ja polecam Whiskas. Mój kot jeszcze nigdy nie zachorował, wręcz przeciwnie, jest energiczny i żywiołowy. Karma nie śmierdzi, ma ciekawe dodatki. Ogólnie pozytywnie.

Gość SylwiaPrzybyszewska
Ja również polecam karmę Whiskas. Mój kot obecnie jest fanem Whiskas 1+ z wołowiną. Nowa formuła tej karmy bardzo mu się spodobała(ma więcej pasztecików). Mój pupil ma po niej dużo energii! Skład karmy skomponowany jest odpowiednio do wieku kociaków, więc nie mam obaw co do jej podawania.

Jestem kolejną osobą, która poleca karmę whiskas. Mój koteczek zjada ze smakiem, jest zdrowy, żywiołowy. Ma błyszczącą sierść. Karma jest w przystępnej cenie i łatwo dostępna.