Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aż 90% kobiet nie trzyma dziewictwa do ślubu masakra

Polecane posty

Gość gość

masakra co się dzieje z tym światem

Gość
A po co mialy by trzymac?

Gość gość
Szok i koniec świata normalnie ha ha

Gość Rescator555
Swiat wytrzymal duzo wiecej niz przerwanie ilus tam blon.

Gość gość
A ty to moslem? Powiedz mi dlaczego kobieta nie ma prawa do sexualnosci? Dawniej tez nie miala prawa do nauki,do wyborow,z czasem sobie te prawa wywalczylysmy i tak juz bedzie bo nie jakis meski palant bedzie nam dyktowal czy moge miec sex czy nie,wam wolno a nam nie? O co tu chodzi wytlumacz mi bo nie rozumiem.

Gość gość
Bo faceci nie maja kasy na prostytutki i szukaja darmochy udajac milosc ,wiec sa oszustami ,dlatego tak malo dziewic ,teraz wiesz szkoda wam kasy na legalna kanalizacje spermy,wiec sami produkujecie tzw.szmaty

Gość gość
gość dziś Może nie wiesz, ale kobiety też szukają sobie darmowych męskich dziwek, by mieć na co wylewać swoje soki.

Gość gość
To sa wyjatki ,zadna normalna kobieta nie bedzie rozkladac nog i jeszcze za to pacic ,to zboczenie.Jest tyle fajnych zabawek dla kobiet ze zaden facet tego ci nie zrobi,no i nie zarazisz sie niczym wiec po co ci przydupas.

Gość gość
trzymanie dziewictwa do ślubu jest dla mnie trochę przesadą, ale rozkładanie nóg po krótkiej znajomości, to już k***a jakaś zaraza XXI w. jeszcze gorsze są tę tępe dziewczyny, których tyle się teraz porobiło, gdzie facet jej nagada jakiś "słodkości" albo zaszantazuje ( jak nie chcesz dać mi d**y to znaczy, że mnie nie kochasz) i już z siebie robi pojemnik na spermę. Niestety, te czasy to już chyba nie do odwrotu

Gość gość
Nie ma darmowych meskich dziwek ,dla prawdziwego faceta to jest przyjemnoscia ,sa tylko tacy co by chcieli zeby im za to jeszcz placic,ale to niedowartosciowane czubki.

Gość gość
Podsumowujac temat doszlam do wniosku ze gdyby mezczyzni byli by na poziomie nie bylo by puszczalskich kobiet,ale niestety mamy do czynienia nie z meskoscia ale z brutalnym zaliczaniem za wszelka cene ,dzis powiem ze jestes jedyna a jutro inna jest jedyna,wiec czego chcecie od kobiet ,chyba tylko je ponizac -ale to jest typowe dla psychopatow -czy to wina kobiet ze wpadamy w ich sidla ,nie po prostu tez od takich musimy uciekac i jeszcze opinie nam zrobia. Dlatego proponuje zeby nie interesowac sie czyjas dupa tylko zadbac o fiuta zeby sie spuszczal u prostytutek a nie motal niewinne dziewczyny.