Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wascodagama

Odbyłem 4 stosunki z prostytutkami. Boje się że mam hiv

Polecane posty

Gość Wascodagama

Mam 22 lata. Jak każdy w tym wieku chce uprawiać seks. A że nie mam dziewczyny, a nie jestem zbyt przystojny to postanowiłem skorzystać z tego typu usług. I tak w ciągu paru miesięcy miałem seks z czteroma d******** Wszystkie z roksa.pl Wszystkie z prezerwatywą które nie pękły anie się nie zsnueły. Nie bylo stosunku analnego. Od paru dni mam obsesje ze mogłem się zarazić hivem. Czy to jest możliwe? niech ktoś kompetentny się wypowie. Mam dość komentarzy naigrywających się ze mnie. Mam braki w wiedzy w tym temacie. I powiem szczerze mam myśli od paru dni które mnie prześladują że mogłem coś złapać. Wkońcu te panny mają taki przebieg że głowa mała

Gość gość
Mogłeś te pieniądze wydać na biedne dzieci. Nie wydałeś? To się bój :D

Gość gość
HIVa może nie masz ale możesz złapać inny syf, one roohają po 100+ klijentów miesięcznie, dlatego nie polecam

Gość gość
Człowieku, OD 1985 ROKU W POLSCE WYKRYTO 18 TYŚ ZARAŻEŃ WIRUSEM HIV. OD 30 LAT 18 TYŚ CZY TO DUŻO? Daje nam to średnio na rok 600 zarażeń. 600 zarażeń na cały kraj czy to dużo? Weś pod uwagę, że najczęściej na HIV zapadają narkomani, na drugim miejscu są geje. Dopiero potem pary heteroseksualne. Weś pod uwagę Misiu Patysiu, że wirus ten łatwiej przenosi się z faceta na kobietę a nie na odwrót. Dalej, zobacz ile dupodajek ogłasza się na roksa. pl ogłaszają się czyli mają klijentów. Z tego korzysta masa ludzi. Uwierz mi. I jakoś nie słychać że nagle każdy kto był u d***** ma HIVA. Przecież gdyby tak było to chorych by było z 18 milionów Polaków :) Weś pod uwagę że one też muszą siebie sprawdzać, chcą pożyć jeszcze trochę więc nie zakładaj że każda ma HIV. A nawet jak by miała to tak jak mówie nie każdy stosunek kończy się zarażeniem A ty jeszcze miałeś go w gumce która daje prawie 100 proc. zabezpieczenia. Nie wiem jakiego musiałbyś mieć pecha żeby się zarazić. Pytania są retoryczne odpowiedz sobie sam Mysiu Patysiu.

Gość gość
chłopie, Hiva może nie złapiesz ale mój kolega się często bawił z d******* i owrzodział mu penis. Potem okazał się że to kiła. Wiesz ile wstydu przez to miał teraz leczy się antybuiotykiem

Gość MenLenon
raz na 100-200 stosunków z osoba zarażoną bez prezerwatywy jest zaraźliwy to jest srednia więc z prezerwatywą masz znikome szanse po 2 one raczej tego nie miały bo też sie zabezpieczają

Gość gość
gość dziś -> gdzie "pracujesz"? Mysio-pysio. Dam pół ceny :classic_cool:

Gość gość
Misiu Patysiu hahha

Gość gość
MenLenon dziś znikoma hahaha jak się dajecie sobie obciągać to jakbyś ****ał babke bez gumy a potem się zarażacie.

Gość gość
Dlatego już dawno zrezygnowałem z pań do towarzystwa. Teraz szukam sobie kobitek na czymś w rodzaju http://ekstaza.pl . Interesują mnie tylko długie układy, nie przypadkowe przygody na jeden raz :)

Gość gość
seks oralny łatwy sposób zarażenia

Gość gość
a ja miałem ponad 200 takich stosunków i co ? Jestem zdrowy jak koń

Gość gość
ten kurwa z gość z 17 23 od Mysia Patysia pierdoloną statystykami. Słuchaj teraz człowieka który studiował na uniwersytecie medycznym i miał egzamin z chorób wenerycznych. (Nie studiuje medycyny żeby była jasność ale kierunek pokrewny) Hiv jest! I wcale nie jest tak ciężko się nim zarazić jak to przedstawił ten od Misia Patysia. Te 18 tyś to przypadki wykryte. Ile jest nie wykrytych ? Szacuje się że około 100 tyś. Tak moi drodzy HIV nawet przez 15 lat nie daje żadnych objawów. Ludzie nie mają pojęcia jak łatwo się jest zarazić wystarczy że robisz jej minetę i masz niewielką ranę na wardze. Uwierzcie mi mój profesor mówił otwarcie Wszystkie prostytutki mają hiv. Tylko nie wiele z nich jest świadoma, a wiele jest świadome ale nic z tym nie robi. Bo hiv może przebiegać bardzo łagodnie i można bez leczenia przeżyć do 60 tki. Ale uwierzcie mi, dziwki mają HIV a prezerwatywa nie daje 100 proc pewność jak to mówi ten od Misia Patysia tylko około 60 dane także od mojego profesora. Więc chodź dalej na prostytutki a napewno nie będziesz miał HIVA. I słucha takich ludzi jak tego od misia patysia.

Gość gość
gość dziś Misiu Patysiu. Powiedz mi ile znasz przypadków zarażenia wirusem HIV w kontaktach oralnych? Na świecie nie wykryto ani jednego przypadku gdy osoba bierna mogłaby się zarazić ponieważ wirus przenosi się przez krew a nie ślinę.

Gość gość
Oddaj krew i po problemie jak przyjmią to znaczy że nie masz hiv

Gość gość
gość dziś hahaha a mówie o hivie deklu

Gość gość
Kurwa nie możesz mieć HIVA. Dobrze ci napisał ktoś. W kraju wykryto w ciągu 30 lat 19 tyś zarażeń. A weś pod uwagę ilu z nich to geje? ilu z nich to prosytutki? narkomani ludzie którzy złapali hiv uprawiając seks z jakimiś murzynakmi. Tak jeśli kondom ci nie pękł masz 100 proc pewności jak pękł masz 99 serio nie ma co się obawiać ja chodze na prostytutki od 10 lat. Pękł mi z 10 razy i to podczas seksu analnego i co? i nic badałem się chyba z 3 miesiace temu i zero czysty jak łza

Gość gość
Miśki dajcie spokój. HIV to nie jedyna choroba. Kiłą rzerzączka, opryszczka

Gość gość
Kontakty oralne? Ktoś to stosuje ? Oprócz gimgowna??? Przecież to jest bez sensu!!

Gość gość
nawet jak masz HIV to co z tego Po twoim temacie widać że nie masz zbyt wygórowanych ambicji i nie prowadzisz zbyt ciekawego życia. Więc chyba bez różnicy czy będziesz żył czy nie?

Gość gra w ruletke
jest chyba 100 różnych chorób przenoszonych przez roohanie, HIV to tylko najbardziej znany, ale jest MASA różnych innych zarażeń siłą rzeczy. Co że ci się każe umyć, to hooj daje, a potem może i miesiącami syfa nosić i nie wiedzieć że roznosi. Gra w ruletke.

Gość gość
Miliard razy szybciej złapiesz syfa od jakiejś laski z dyskoteki aniżeli od prostytutki.

Gość gość
A wiecie po co są choroby weneryczne? Ja wiem :) Zgaduj-zgadula w której p******e ŚMIERĆ się kula. Hahahaha...

Gość gość
To nie jest tak jak ci tu wkręcają ludzie. Żeby coś złapać nie trzeba wiele nie koniecznie musi to być HIV. Sam chodziłem na dupy i miałem kiedyś opryszczkę musiałem brać jakieś tabletki.

Gość Wascodagama
Opinie podzielone, powiem szczerze że nie mam żadnych objawów. Wszystkie były zadbane, na ścianie u jednej wisiały święte obrazki. Nie wyglądały na zarażone coś mi się wkręciło i mi nie daje spokoju

Gość gość
Nikt ci nie powie czy coś masz czy czegoś nie

Gość gość
Masz HIV na 100% jak Charlie Sheen

Gość gość
Nie ma szans w prezerwatywie, nie straszcie go. Wirusem HIV nie jest tak łatwo sie zarazić, prZez ślinę nie mozna. Najgorsza droga jest krew a ty nie miales ani troche z tym kontaktu. Poza organizmem wirus ginie bardzo szybko. Nie ma obawy.