Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy rozwodnika z dzieckiem zniszczę go za to co mi zrobił

Polecane posty

Gość gość

Byłam przez 4 lata w związku z rozwodnikiem z dzieckiem. Nie rozbiłam tego małżeństwa - bo zaraz się zacznie - poznaliśmy się 6 lat po jego rozwodzie. Wiedziałam, że ma dziecko - nie urwałam się z choinki, zresztą zwyczajnie lubię dzieci - od lat udzielam korepetycji, często w ramach wolontariatu. Wiedziałam, że dziecko jest ważne w jego życiu. Jakże mogłoby by nie być? Powiedział najpierw, że będzie 2 razy w tygodniu - od razu wiedziałam, że to bzdura - zresztą uważam, że dwa dni to za mało - nich nawet będzie 5 dni. Okazało się jednak,że dla mnie nie ma w ogóle czasu, w ogóle szacunku. Nawet jeden dzień w tygodniu nie mógł być tylko dla mnie. Ciągle piąte koło u wozu,ciągle na ostatnim miejscu. Raz w roku mam urodziny (chyba nie ewenement, jak każdy z Was) i nie mogliśmy spędzić tego dnia razem, bo była premiera ulubionego filmu "małej księżniczki", z którą spędziłam długie godziny na odrabianiu zadań domowych za free. Fajna, mała kobitka, tylko ma powalonego ojca:( Uzależniałam się przez ten związek od alkoholu, nie piję od roku, jestem po terapiach. Związek się skończył - Pan Tatuś zdradził mnie z inną. Nie daruję. Podałam go do skarbówki, bo wiem, że robi przekręty. Ja o mało co nie straciłam życia, wydałam ogromne sumy na terapię i dalej płacę. Nigdy dziewczyny dzieciatych bo stracicie życie :( jak ja, choć dalej mam nadzieję.. od roku nie piję i nie biorę leków na uspokojenie.. nie dajcie się zniszczyć.

Gość gość
zniszcz, nie dziwię się

Gość gość
zniszcz ch

Gość gość
Ja nie jestem glupia ani brzydka.wole być sama niż z rozwodnikiem a juz tym bardziej dzieci a tym. A wy się śmiejecie ze starych panien...

Gość gość
Głupia jesteś bo zniszczysz życie niewinnego dziecka kiedy jego tata będzie miał kłopoty. Dobrze, że cie kopnął w dupę. Bo widać co sobą reprezentujesz. Nie dziwne, że coś takiego zdradził. Pewnie dawno się domyślał kim jesteś. Idz pochwal się w tym wolontariacie jak traktujesz dzieci kiedy nie uda ci się dorwać faceta.

Gość gość
To topik Jolanty z zaparciami:O

Gość gość
Przełknij to jakoś. Karma wraca - doigra się

Gość gość
Głupia jesteś bo zniszczysz życie niewinnego dziecka kiedy jego tata będzie miał kłopoty. Dobrze, że cie kopnął w d**ę. Bo widać co sobą reprezentujesz. Nie dziwne, że coś takiego zdradził. Pewnie dawno się domyślał kim jesteś. Idz pochwal się w tym wolontariacie jak traktujesz dzieci kiedy nie uda ci się dorwać faceta. xxxx powałiło cię a czemu ma ją obchodzić obcy bachor ponad jej własne zdrowie? ghhahahaha

Gość gość
To, że jest alkoholiczką to jej sprawa. Nikt jej do gardła nie wlewał. Nie podobało się to mogła odejść. Ma facet szczęście, że się zwinął. Jak można żyć z takim mściwym babsztylem. Wiadomo co mogłaby odwalić w przyszłości. Żadnej poważnej decyzji w życiu nie podjęła, a już zdążyła się nachlewać jak żulera. Takie coś chce mieć rodzinę, mściwy typ? Faceci zawsze uciekają od takich. Za darmo lekcje odrabiała z dzieckiem hahaha, a co miał ci płacić sieroto? Nigdy nie powinnaś mieć dzieci pod opieką.

Gość gość
Nie musi obchodzić ją czyjeś dziecko. Ale niech się od nich odp******i. A nie ciągnie się za nimi jak gowno.

Gość gość
I z tego samego powodu nie chcemy wiązać się z samotnymi matkami. Zniszcz go każdy oszust zasługuje na więzienie a tych w naszym kraju jest na pęczki.

Gość jolanta z zaparciami
idiotka ze mnie

Gość gość
Każdy alkoholik ma zawsze ważny powód żeby chlać. Nie ten to inny. Wystarczy przestać pić. Chciałaś wydawać kasę na drogie odwyki to twój problem. Było nie chlać. Chyba jakaś niedoleczona jesteś, bardziej psychiatry potrzebujesz.

Gość gość
zakochal sie, odkochal, samo życie. rozwodnik czy nie, jakie to ma znaczenie. Zniszczyc? A fe.

Gość piękny
Należy się gnidzie i mówię Ci jako facet.Ten gość to 0.

Gość gość
Nie przejmuj się idiotycznymi opiniami - przeżyłam związek z rozwodnikiem wiem co to znaczy być traktowaną jak śmieć. Nigdy więcej. Traktują każdą kobietę jak szmatę - jak dodatek do dziecka

Gość biedusia8787
Ja także przeżyłam związek z rozwodnikiem. Alkoholiczką nie jestem, ale na lekach cięzkich jesten. Życzę wszystkiego najgorszego

Gość gość
Jednak powinnaś się dalej leczyć ale u psychiatry

Gość gość
Od dawna musisz mieć z głową coś nie tak skoro przez 4 lata trzymałaś się nogawki faceta który traktował cię jak gowno

Gość gość
No jasne, że miała coś z głową bo była zakochana, mam nadzieję, że go zniszczy:)

Gość gość
Ja także byłam w takim związku i także ta szmata mnie zniszczyła życzę mu wszytskiego naj

Gość gość
Nie dziwię się że cię zostawił. Ja też tak robię z babami, które zakłucają mi życie codzienne. Moje dziecko jest najważniejsze.

Gość gość
To, że jest alkoholiczką to jej sprawa. Nikt jej do gardła nie wlewał. Nie podobało się to mogła odejść. xxx akurat nie jej sprawa. To jest cięzka choroba czy Ci się podoba czy nie :) Odpowie za to jak tylko będzie mieć na tyle rozumu, żeby go oskrażyć

Gość gość
Prawda jest taka, że jak wiążecie się kobiety z rozwodnikami i różnymi "facetami po przejściach", to tak naprawdę bierzecie sobie też na głowę JEGO DZIECI I "BYŁĄ", ktora wydzwania z różnymi problemami i czuje się jej ciągły "oddech na plecach". Nigdy rozwodników!

Gość gość
tak to jest jak facet lubi spuszczac sie do c***ek. same dzieci dzieci, a q**sa ciezko utrzymac na smyczy, to potem chodzi po swiecie tyle zyebancow genetycznych po tatusiach :D

Gość gość
dam Ci radę od serca - bez względu na ból i krzywdy NIGY się nie mścij i nie chowaj nienawiści i złości w sercu, bo to zniszczy CIEBIE. Jest to uniwersalna prawda .

Gość gość
Niech się mści - życzę z całego serca

Gość gość
Ale szmaty z Was - wy czytacie ze zrozumieniem, popieracie ojca co się rozwiódł, a potem zniszczył życie bogu ducha winnej dziewczynie?

Gość gość
A ona nie ma rozumu?po diabła w tym tyle lat tkwiła?niby kobieta na poziomie.. a głupia. Męczyła się na własne życzenie, a teraz się chce mścić? Zenada