Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy rozwodnika z dzieckiem zniszczę go za to co mi zrobił

Polecane posty

Gość gość
A ja cie autorko rozumiem, ci co nie byli w takim związku g****o wiedzą jak to wygląda. Ja tez po związku z rozwodnkiem nie umiem sobie życia ułożyć bo tak mnie zniechęcił do bycia w związku i nie potrafię zaufać mężczyznom. Wyssał ze mnie wszytsko co się dało, ja byłam traktowana jak powietrze. Mimo że byliśmy ze sobą 2 lata, mieszkaliśmy razem to jak dziecko pytało czemu razem mieszkamy to nigdy nie powiedział że dlatego ze się kochamy tylko sciemniał. Najgorsze były weekendy kiedy marzyłaś o odpoczynku po tygodniu pracy a tu wrzaski dziecka od rana do nocy.Ile byś z sibie dała to taki rozwodnik i tak ma cię w d***e bo on jest taki biedny i taki skrzywdzony.

Gość gość
tak piszecie jakby was ktoś pod pistoletem do tych związków z dzieciatymi rozwodnikami zmuszał!!!

Gość gość
gość wczoraj Ja nie jestem glupia ani brzydka.wole być sama niż z rozwodnikiem a juz tym bardziej dzieci a tym. A wy się śmiejecie ze starych panien... x No tak lepiej być samej a przecież jest tylu kawalerów prawiczków. Co wy macie do tych prawiczków, że unikacie ich jak ognia? Nienawiść? fobia do prawiczków? kompleksy?

Gość gość
Też macie kobity nad czym się użalać.Spotykałam się z rozwodnikiem pół roku.Pół roku zmarnowane.Podziękowałam za ten układ i spadaj dziadzie.Życie toczy się dalej.Z waszych słów wnioskuję,że nic Wam się nie trafiało i w ostateczności rozwodnik-i znów klapa!Tak to jest jak ba siłę szuka się chłopa;-P

Gość gość
Ona go kochała dobry żart. Nikt kto kocha nie potrafi się na tej osobie mścić. Faceci mający dzieci powinni bardziej rozważnie dobierać nowe partnerki. A szczególnie bezdzietne, które porywają się z motyką na słońce. Temat dziecka znają tylko z teorii. Nigdy nie miały własnego nie mają pojęcia o tym uczuciu. Nić porozumienia jest zerowa. Same bardziej przypominają rozkapryszone dziecko. Po co facetowi kolejne dziecko w tym przypadku dorosłe. Powinni wybierać kobiety, które mają już dziecko. To zupełnie inna gadka z taką kobietą. Sprawy dzieci omawia się z automatu bezboleśnie i nikt nie skacze mu do gardła niczym rozwścieczona hiena. Nie jeden facet przejechał się na takiej zielonej w temacie pannie, której potem głównym zajęciem jest obrabianie mu d**y. Podejmij w życiu chociaż jedną poważną decyzję, załóż rodzinę, urodź dziecko. Zmierz się z trudem wychowania dziecka i posiadania rodziny co nie zawsze jest kolorowe. To może będziesz partnerką do budowania głębszej relacji, a nie szczekającym psem. Moja propozycja znajdź sobie kawalera, chodźcie na randki, spacerki do lasu trzymajcie się za rączkę i planujcie nieśmiało własnego potomka. Bo inaczej będziesz jak rozhistryzowane dziecko we mgle. Wszystko ma swój odpowiedni czas. Jak to się mówi psy szczekają, a karawana jedzie dalej. Ty wlewałaś wódę, a facet wychowywał dziecko. Faceci omijajcie szerokim łukiem takie niedoświadczone wynalazki. Co by było gdyby przy dobrych wiatrach dziecko przyzwyczaiło się do takiej pacjentki, a ta zaczęła te swoje gowniarskie akcje. Z deszczu pod rynnę. Szkoda dziecka i kolejnych rozstań.

Gość gość
Dlaczego musialas tyle czasu sie meczyc skoro nie bylas szczesliwa , to ty musisz sie dobrze czuc w zwiazku nie tylko on jak to zrozumiesz to zobaczysz ze zaczniesz przyciagac normalnych a nie psycholi.

Gość gość
Z poczatku zwiazku z rozwodnikiem obserwuje sie jak kazdego faceta. Jak dlugo poswieca czas dziecku ile. Jak traktuje wasza relacje czy godzi pewne sprawy jak i z dzieckiem jak i partnerka z ktora jest. Dziecko to dziecko wiadomo wazne. Ale jesli ktos decyduje sie na zwiazek z inna kobieta majac dzieci. Trzeba umiejetnie rozplanowac czas by jedna jak i druga strona nie czula sie pokrzywdzona. Po prostu byl z toba bo byl. Ale 4lata przeciez bylas z nim. I jak widac akceptowalas. Rok mozna umiejetnie patrzec jak mezczyzna sobie radzi i czy mysli powaznie i tobie. Bylo ci zle mialas szanse odejsc ale tego nie zrobilas. Tkwilas dalej. Czasem nie warto poswiecac sie komus komu nie zalezy a nastepnym razem dawaj i od siebie i oczekuj tego samego. By nie czuc sie tak jak teraz sie czujesz. Wiadomo nikt nie jest idealny trudno wszystko pogodzic trzeba rozmawiac i mowic czego sie oczekuje jesli ktos czy partner jest gluchy na ciebie. Odejsc od takiego mezczyzny trzeba niz sie meczyc w takim ukladzie. Pozdrawiam.

Gość gość
ja spotykałam sie 3 miesiace, dziecko jak dziecko, ale te chore telefoniki do eks żony co wieczór były słabe.

Gość gość

Ehhh...polki to kompletne ...ki ale czego można było się spodziewać, skoro geny mamusiek są dominujące i teraz po świecie łazi cała chmara zyebanych bab.