Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koleżanka z pracy

Polecane posty

Gość gość

witam wszystkich mam taki mały problem.Pracuje od kilku lat z pewną dziewczyna.Relacje miedzy nami były różne ale w sumie ok.Ostatnio zaczęło mnie zastanawiać jej zachowanie.Przy innych wyluzowana wygada itp.Przy już nie.Jakaś spięta,zamyślona i małomówna.Pomijam że jest bardzo uprzejma w stosunku do mnie.Nic z tego nie rozumiem.Już dwie osoby z naszego grona zwróciły na to uwagę.

Gość gość
A może coś czuje do ciebie? Jesteście znajomymi z tych samych stanowisk?

Gość gość
z tych samych oboje jesteśmy singlami

Gość gość
Od kilku lat,a wczesniej nic? Dziwne. A zblizyliscie sie jakos do siebie,cos robiles? Jesli tam moze cos poczula. Jesli nie,to moze ktos czegos nagadal i stad zmiana. Nie pyta wprost,ale trzyma dystans jednak

Gość gość
Ja tak mam do chlopaka w pracy,zauroczylam sie. Sytuacja inna,bo on niby cos robi,ale niby to dobre slowo. Poza tym jest zajety to co mam zrobic. Ale moze,ona reaguje podobnie.

Gość gość
Gdyby ktoś jej coś nagadał to nie byłaby miła...

Gość gość
A dlaczego nie. Ludzie sa rozni. Moze cos ja bardzo dotknelo/ urazilo, a to cos takiego,ze nawet zapytac,w swoim mniemaniu,nie moze. Znam ludzi,ktorzy nie pytaja tylko mysla i mysla. Rozmawiaja,jest niby ok,a gdzies,jest uraza. Autor pisze,ze bywalo roznie. Moze nie znaja sie na tyle zeby laska podeszla i zapytala-sluchaj,rzeczywiscie to i siamto np.powiedziales

Gość gość
Znamy się dobrze i wiem że ona nie nie jest z tych co kryje uraz a jeśli go ma to potrafi go wprost okazać.Dziękuje za odp.Pozdrawiam