Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy pracodawca ma prawo przerzucic na mnie koszty umowy na mnie

Polecane posty

Gość gość
ja nie dojezdzam do pracy.pracuje na miejscu. natomiast materialy do pracy sa przywozone z siedziby glownej firmy do mnie- 30km. i za to mam tez byc obciazana finansowo.

Gość gość
4-letni Emil umrze, jeśli rodzice do dnia 31 marca nie zbiorą depozytu na operację serca w USA. Ta data jest linią śmierci ich syna. Zebrali już tak dużo, jednak wciąż brakuje ok 600 tys. Zostało 9 dni. Proszę, pomóż ratować tego dzielnego chłopca, który już ta wiele w życiu przeszedł. Czas pędzi nieubłaganie :( www.siepomaga.pl/emil

Gość gość
W umowie o pracę powinno byc napisane, gdzie jest miejsce świadczenia usług. Jeżeli w twoim domu, to moim zdaniem nie powinnaś być obciążana kosztami dowożenia materiałów. Generalnie dla mnie to wszystko jest dziwne. Przecież przy takim bezrobociu mogą znaleźć pracowników na miejscu zamiast dowozić komuś materiały i bawić się w obciążanie go kosztami. To chyba jakaś firma krzak, wcale bym sie nie zdziwiła, gdybyś następnej wypłaty wcale nie dostała. Najlepiej szybko szukać nowej pracy (wiem, łatwo mówić) niz zostać za miesiąc bez niczego.

Gość gość
Gościu z 9:14 - kiedys klikałam na Emila, teraz wpłaciłam drobna kwote. Mam nadzieję, ze sie uda, ale tak wiele im jeszcze brakuje. :( To niewyobrażalne pieniądze.

Gość gość
to jest pododzial firmy gdzie pracuje. a glowna siedziba 30 km w wiekszym miescie. ja nie pracuje w domu tylko w biurze- lokalu.