Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 30 kilka lat i wlosy na plecach, jestem przez to gorszym facetem?

Polecane posty

Gość gość

Mam 30 kilka lat i wlosy na plecach, jestem przez to gorszym facetem?

Mój ex miał włosy na plecach. boże jakie obrzydliwe to było. Wszędzie te kudły. Fuj.

Gość gość
Jeśli masz kudły jak i u szympansa to mmmmm....To bym Cię pożarła. Uwielbiam kudłatych facetów! Mmmmm.....aż mi się mokro zrobiło!

Gość gość
23:01 mogą i w paru innych miejscach też

Gość gość
Haze ale nie popadajmy w skrajności, aż tyle mi ich nie rośnie.Jest trochę, ale to nie busz..

broken, obawiam się, że nie są doklejone. Niestety. gość dziś - mój ex miał takie plecy, więc jak słyszę włosy na plecach, to widzę ten busz i mnie szarpie. Nigdy więcej faceta z włochatym czymkolwiek.

Gość gość
Facet, który nie ma włosów na ciele, to znaczy, że jest chłopczykiem. Takim babo-chłopem. Facet musi mieć trochę włosów na ciele, na brzuchu, klatce.

Trochę ok, ale nie taki busz. Mój ex miał dupę bardziej owłosioną niż mój mąż całą resztę. Boże jak pomyślę, to aż się wzdrygam. Trochę włosów na klacie, na brzuchu to jest seksowne, ale facet jednolicie porośnięty jak niedźwiedź zimą - nigdy więcej.

Gość jołki_połki
też mam kłaki długie i siwe, siwe jak u gołębia , mogę te kłaki związać na tak zwaną 'kitkę' , wiele osób na mnie się wścieka i mówią wprost , zetnij te kłaki siwe i będziesz wygląda o wiele lat młodziej , te długie kłaki nie pasują facetowi ! więc odpowiadam, zetnę te kłaki , gdy faktycznie będę łysy , gdy wyłysieję a póki co to mam włosy mocne i proste , długie do połowy pleców , a nadal mam szopę na głowie , gdy zamachnę głową to czuję na plecach włosy i spoko zawiążę w kucyk włosy , generalnie to mnie natura tak zwanego hirsutyzmu obdarowała tu i tam też oraz na nogach , chyba wydałbym miliony pieniędzy , gdybym był kobietą na te wszelkie zabiegi laserowe i usuwanie owłosienia a wyglądając jak Wodecki z bujną czupryną nie czuję potrzeby aby się ścinać do ZERA i depilować tu i tam i co na ten temat sądzą kobiety ?