Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gscieniec

czy rozwodnik z dwojka dzieci jest na straconej pozycji

Polecane posty

Gość gscieniec

dodam ze nie jestem jakims tam dzieicorobem lansowanemy przez media w dziurawych butach , butelka zubra w reku i praca za najniższą krajowa. jestem osoba dobrze zarabiajacą, zadbaną. czy jestem skreślony ze względu na nieudany zwiazek ktory zaowocował dwójka ślicznych dzieci. czy kobiety unikaja takich facetów?

Gość gość
U rozwiedzionej kobiety z dwójką dzieci masz szanse jak najbardziej.

Gość gość
Panny bezdzietne raczej wykluczone ale może gdzies jest taką ktora "weźmie " cie z calym bagazem w postaci dwojga obcych dla tej kobiety dzieci,ktore nigdy jej lubic nie beda i beda oskarżać ze zabrala im tate i zniszczyla ich rodzine,nawet jesli to nie prawda oraz byłej żony,ktora nowej pani u twego boku nigdy nie zaakceptuje i bedzie po niej jechać jak po szmacie przy kazdej okazji tak poprostu bo baby to takie juz sa i mimo ze same sobie zycie z innymi ukladaja to bylego meza kobiety nigdy nie zaakceptują.Sa oczywiscie wyjatki od wszystkiego co napisalam ale to jest maly procent całości.

Gość gość
Znowu psychiczna kochanka zapodaje prowokacje. Ty nie powinnaś się czasem leczyć?

Gość gość
Nie jest.

Gość gość
Czasem rozwodnik z 2 dzieci jest więcej wart niż kawaler bez zobowiązań. W dzisiejszych czasach w Polsce co 3 para jest po rozwodzie . A jaki był powód rozwodu jeśli można wiedzieć ?

Gość gość
a co jest wygraną?

Gość gość
jeśli się walczy o bycie wolnym to wygrana będzie wolność, jesli o dziecko to dziecko, jesli o pełna rodzinę to rodzina .. zawsze w każdej chwili można zmienić zdanie (tak jak robią to faceci a propo swoich żon i dorwać sobie kochankę) i przewartościować cały swój system wygranych i przegranych :) ... no chyba że się chce "społeczeństwu" podlizać to wtedy nie ma się swoich wartości ale te co zostało narzucone jako "wygrana" albo "przegrana" :P

Gość gość
Nie niszcz życia młodej wolnej dziewczynie,bo zawsze dzieci takbeda i tak beda dla ciebie najważniejsze, znadz se tez kobite z bagażem.. ale nie, co ja mówie "cudzych bachorów nie bedziesz wychowywać ;p