Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks analny

Polecane posty

Gość gość

Nigdy nie uprawiałam seksu analnego. Mąż chciałbym spróbować. Nie wiem co mam o tym myśleć. Boję się i nie wiem czego się spodziewać. Jesteśmy ze sobą 10 lat.

Gość gość
Może zapytaj na forum erotycznym? O ile sex ma z ciążą wiele wspólnego, to analny już niewiele. Ja Ci proponuję nasmarować ogórka żelem i wsadzić sobie w zad. Będziesz wiedziała, czego się spodziewać.

Gość gość
ja 20 po slubie.nie probowalam i nie mam zamiar****cesz robic w pampersy to powodzenia.a jak maz chce to najpierw ty mu ogora tam wloz.twoj o***t,twoje zdrowie.

Gość gość
Pytam tutaj bo odkąd zostałam mamą wszystkie wątpliwości rozwiewam w tym dziale, pierwszy raz nie na temat macierzyństwa.

Gość gość
A podnieca Cię mysl o tym? Bo wiesz ze tam wcale nie ma zadnych punktów X czy Y, a te "orgazmy analne" tak czy sia biorą sie z pobudzania pochwy ktora dzieli cienka scianka od o******cy (btw,i lechtaczki, bo tak naprawdę jest tylko jeden orgazm tylko z uwagi na uwarunkowania anatomiczne nie kazda go ma od samej penetracji waginy) . Tak realnie to po prostu moze podniecac psychicznie, i tyle. Ryzyko uszkodzen śluzówki jest wtedy wyzsze. I nie jestem katoprzeciwniczka. Bo co kto lubi, ale no tak obiektywnie to nic specjalnego dla kobiety. A jak masz po ciazy hemoroidy to niewskazane jest

Gość gość
Przede wszystkim nic na siłę (jak będziesz się bać czy denerwować to i tak nie wyjdzie), jeśli Cię to obrzydza to też sobie odpuść. Ale jeśli masz ochotę spróbować, tzn masz jakieś tam obawy ale generalnie korci Cię, to czemu nie? Koniecznie gra wstępna na rozluźnienie, odpowiednie nawilżenie i do dzieła :) Ja kilka razy z mężem uprawiałam, nie jest to dla mnie jakiś ulubiony rodzaj seksu czy pieszczot, ale on mi w łóżku tak dogadza że miło z kolei zrobić coś co jemu daje tyle frajdy, bo strasznie jest przy tym nakręcony :) A co za tym idzie, od razu atmosfera w łóżku gorąca.

Gość gość
Próbowałam 2 razy w zyciu z dwoma rożnymi facetami. Pierwszy moj były narzeczony (6lat razem) miał dość duzo sprzętu miedzy nogami i bolało jak cholera mimo jego starań. Szybko przerwaliśmy. Drugi to moj maz-ma mniej sprzętu wiec jakos wszedł ale zakończyłam po kilku pchnieciach. To nie dla mnie-zero jakiejś przyjemnosci raczej dyskomfort jak przy robieniu kupy bo od tego jest doopa. Nigdy wiecej ;) Wrażenia meza-tak jak pochwa-wiec nie wiem skąd te opinie ze pochwa jest luźna a o***t taki ciasny no chyba ze ktos nie ćwiczył mięśni.

Gość gość
Niektorzy faceci chyba maja jakies dziwne fetysze. Moj na szczescie nie jest tym zainteresowany. Tak sie zastanawiam czy bedac facetem sprawialo by mi frajde wkladac do czyjegos tylka. Bo to takie...hmm, przedmiotowe? kobieta ani wielkiej przyjemności nie ma, ani nie jest aktywna (jak przy oralu), tylko dosłownie nadstawia tylka.

Gość gość
Autorko, jeżeli cię to nie odrzuca i jestes ciekawa, to spróbujcie. Jeżeli jednak nie masz absolutnie ochoty, to powiedź "nie" i już. Nie masz obowiązku się zmuszać. Ja kilka razy próbowałam. Dla mnie to troche pieprzna odmiana od normalnego seksu.

Gość gość
totalnie nie ma się czego bać. Miałam tak samo ale mąż jest świetny w tych sprawach i teraz sama chce więcej. U nas było tak że to on się wszystkim zajął . Pierwsze kupił taki gadżet erotyczny a dokładnie http://freetaboos.pl/korek-analny-z-kroliczym-ogonkiem-p-1807.html którym mnie totalnie zaskoczył. Mimo wszystko dałam się namówić i dzisiaj znam przyjemności o których wcześniej nie miałam pojęcia :)

Gość gość
my tez 10 lat razem i sex analny jest u nas od ..hmm... od 3 lat .maz zawsze chcial ja średnio .na poczatku malo frajdy mi to sprawialo ,do dzis NIECIERPIE jak wyciaga ostatecznie...czuje sie jakbym robila kupe :/ serio . ogolnie nawilzenie to podstawa jakis zal.czy krem no i żeby wolniutenko w Cb wchodzil ... tez bardzo wazne .chyba na 1 raz to najlepsza pozycja jak ty na plecach i nogi bardzo wysoko..powodzenia ;)