Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIC NIE MAM nic nie zostalo

Mam 33 lata nie znazalam milosci zycia,nie mam rodziny,wiec ide na ZAKONNICE....

Polecane posty

Gość NIC NIE MAM nic nie zostalo

Bede modlila sie za drugie lepsze zycie...

Gość gość
Smutne to, a tak wielu jest mezczyzn czekajacych szukajacych kochana kobiete i tez nie moga znalesc milosci,kobiety..

Gość gość
Nie badz smutna..

Gość jołki_połki
wiesz, w czasie rozmowy kwalifikacyjnej w klasztorze Matka Olegarda potrójnie przełożona zapyta wprost , dziecko drogie Dorotko , opowiedz teraz , zanim wstąpisz w nasze progi klasztoru jaki posiadasz majątek , czy wiesz o tym moja droga Dorotko , że tu do naszych izb klasztornych nie przyjmujemy sierotek bez żadnego majątku ? Ostatnio siostra Narcyza wstąpiła do naszego klasztoru i naszego grona i zgodziła się aby dla Nas przekazać swoje mieszkanie po rodzicach , nie bardzo chętnie przyjęliśmy , ponieważ na to mieszkanie jest zapisana hipoteka i teraz My siostry zakonne musimy spłacać ten dług hipoteczny , więc siostro , zanim wstąpisz w nasze progi zakonne to musisz mieć wszystkie długi bankowe oraz komornicze uregulowane i bez kwoty co najmniej 100 tys. PLN to nie przychodź do naszego zacnego zakonu , tu nie potrzebujemy debilek i biedaczek bez zasranych majtek lub w zasranych majtasach !

Gość gość
o

Gość gość
O mało się sokiem nie oblałam :D

Gość zakonne czarownice
Chodź chodź, zrobimy z ciebie zyciową kalekę która nie wie co to karta do bankomatu i będziemy tobą orać jak w obozie pracy aż umrzesz w opinii świętości na nieleczoną gruźlicę, tak jak Tereska albo Faustyna.

Gość gość
To ta świruska, która sama sobie odpisuje.....

Gość gość
Nieprawda.

Gość gość
Najgorsze jak będą Cie molestowac i przycjodzc ze strap onem w nocy :-(

Gość jołki_połki
czyli chyba jednak kobieta po zdrowym bzykaniu powinna się poczuć zdrowo psychicznie i fizycznie na widok przytulonego do siebie faceta niż po całkowitym obdarowaniu swojej Matki potrójnie przełożonej swoimi dobrami materialnymi !

Gość gość
Podobno w zakonie jest jak w wiezeniu... Uwazaj na strapon

Gość gość
Jak nie lubisz się myć to w sama raz, bo w zakonie trzeba o każde podmycie się pytac przełożoną.

Gość gość
Jak lubisz się znęcać nad dziećmi, to idź prosto do boromeuszek, najlepiej w Zabrzu. Zakonnice mają w sobie pokłady stłumionej energii seksualnej, która znajduje ujście w sadystycznym podejściu do słabszych.

Gość gość
Przeciez zakonnice nie uprawiaja seksu!

Gość gość
No to piszę, że mają w sobie mnóstwo STŁUMIONEJ energii seksualnej, ciołku :D

Gość gość
Jest nowa ksiązka o polskich zakonnicach, "Zakonnice odchodzą po cichu". Mozna sie wiele dowiedzieć o realich zycia w klasztorach.

Gość gość
Nie zaznałaś czy nie znalazłaś, bo to jednak różnica? A nie możesz pozostac singielką?

Gość jołki_połki
w wielu wsiach , w wielu przysiółkach lub małych miasteczkach , wielu facetów sobie zadaje pytanie , dlaczego Dorotka , Helcia, Ela , Honorcia, Iza, Brygida itd. dlaczego takie fajne dziewczyny ze szkolnej ławki poszły do klasztoru , co spowodowało , że zamiast zostać żoną poszła do klasztoru ? przecież na zabawach fajnie się bawiły i żadna nie została zgwałcona albo ruszona , nawet nie zaznały żadnej miłości , żadnej porażki życiowej i wybrały życie w klasztorze a przecież mogły być fajnymi żonami do klasztoru poszły jako dziewice oddając do klasztoru swój majątek po rodzicach i własne mieszkania , musiała idąc do klasztoru coś tam 'wnieść' lub przynieść a za moment szorowała szczoteczką do mycia zębów schody plebanii albo kościoła , ciężkie wybrała życie zamiast związek małżeński z producentem rolnym , chyba NIKT nie zrozumie takiego postępowania kobiety, która poszła aby być na rozkaz innej kobiety !

Gość gość
Czesto zdarza sie ze Kobieta po przejsciach zmeczona zyciem idzie do zakonu , nie ma sily zyc sama.

Gość gość
Czesto zdarza sie ze Kobieta po przejsciach zmeczona zyciem idzie do zakonu , nie ma sily zyc sama. x To sie dopiero zmęczy i straci siły do życia.

Gość gość
a jak nie znalazla milosci ktorej tak pragnela,tak szukala?

Gość gość
To ma jeszcze masę czasu na szukanie :)

Gość gość
Jak chcesz to idz do tego klasztoru i nikomu nic do tego. Ja bym nie wytrzymala, bo jestem alkoholiczka i lubie sie opieprzac, ale poza tym caly czas zyje jak w celibacie.

Gość gość
a jak nie ma juz sily,wiary..bo zbyt wiele niepowodzen,zranien... :(

Gość gość
Jak szukalas?

Gość gość
We wszystkich religiach a nawet w innych wyznaniach chrześcijańskich, uważa się, że człowiek ma prawo do założenia rodziny i ludzkiego szczęścia. We wszystkich, tylko nie w katolicyzmie, gdzie głoszone jest przekonanie, że im więcej samotności i cierpienia, tym lepiej. Jak zakonnica zobaczy młodą dziewczynę albo kobietę, to nie spocznie, aż wymodli jej samotność. Chcesz dać im satysfakcję, wstępując do klasztoru?

Gość gość
czy zakonnice ucza zlego?

Gość gość
dla mnie samotnosc to nie cierpienie nie kazdy musi sie rozmnazac

Gość gość
to chcesz na starosc zostac sama? bez rodziny,bez dziecka?