Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lubie wygladac brzydko

Polecane posty

Gość gość

Odwalam sie nie dla faceta, nawet nie dla siebie, tylko przez zasade "jak cie widza tak cie pisza" i ludzie lepiej mnie wtedy traktuja, poza tym nie wyobrazam sobie siebie takiej niechlujnej w pracy. Poza tym, zeby wygladac schludno i elegancko na odpowiednie okazje nie dbam o to, zeby byc atrakcyjna dla innych. Najchetniej bym chodzila caly czas w rozciagnietych, aseksualnych ciuchach, rozczochrana i bez makijazu. Nie zalezy mi na to, zeby sie komukolwiek podobac. Nie jara mnie uwaga innych, komplementy, nie lubie zwracac na siebie uwagi. Ma ktos jak ja, czy kazda dzisiaj musi byc "krejzi" na to, aby byc piekna i fit?

Gość gość
Ja tak nie mam, rozczochrana i bez makijażu jestem tylko w domu, np. teraz przed kompem. Jeśli mnie jakoś tam widzisz, to hooooooooooooooooooooooj ci w ryj.

Gość gość
pomacham ci moja ps.is.ia :)

Gość gość
babami kontroluje TV, każe walić na ryja mejkap i być na diecie i ciągle fitness, ale suki same winne dają sobie prać mózgi

Gość gość
Skoro i tak jestes niskim pasztetem:D

Gość gość
Ja jestem facetem i czuje przymus bycia pięknym idealnym i wzbudzać zainteresowanie kobiet.

Gość gość
Bo i tak pewnie masz ladna buzie wiec ci wszystko jedno a jakbys byla szpetna to rozpaczliwue chciałabyś się podobać. Mam racje?

Gość gość
Wiesz, tez bym chciała wyjsć rozczochrana po bułki rano ale nie da rady bo wyglądam jak uciekinier z psychiatrkowa. Czupiradlo na głowie ze względu na długie włosy czyni ze mnie nie poważna osobie, wiec juz z góry musze zakładać by w marę sie ogarnąć by wyjsć do ludzi, którzy i tak maja wszystkich w tyle. Durne to ale co zrobisz.

Gość gość
Myjesz c**e?

Gość gość
Na lyso się ciachnij

Gość gość
Na łyso ?! Taaa, to juz w ogole paranoja, brakuje tylko piżamy w pasy i na spacer w kółko haha

Gość gość
Zreszta fryzura na zero pasuje do twarzy z delikatnymi rysami.. Ja z kolei to inna bajka.

Gość gość
To dredy se zrób.

Gość gość
Fryzura na zero/ krotkie wlosy nikomu nie pasuja