Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam rodzine syfiarzy i leni

Polecane posty

Gość gość
Do autorki : a chociaż sex masz fajny ?

Gość gość
jakby to facet napisal ze zona tak siedzi w domu i nic nie robi to byscie pisaly "ma depresje, porozmawiaj z nia dlaczego jej sie nic nie chce, zabierz ja do psychologa, wspieraj ja ty nieudaczniku co nie potrafi na zone zarobic; staraj sie bardziej, rob jej mile niespodzianki i pokazuj jaka jest kochana, slubowales wiernosc i milosc itd itp", a tu co piszecie? "kopnij lenia w d**e, spakuj mu walizki i to juz zaraz". A wiecie ze faceci 6 razy czesciej popelniaja samobojstwo niz kobiety?

Gość gość
gość dziś jakby to facet napisal ze zona tak siedzi w domu i nic nie robi to byscie pisaly "ma depresje, porozmawiaj z nia dlaczego jej sie nic nie chce, zabierz ja do psychologa, wspieraj ja ty nieudaczniku co nie potrafi na zone zarobic; staraj sie bardziej, rob jej mile niespodzianki i pokazuj jaka jest kochana, slubowales wiernosc i milosc itd itp", a tu co piszecie? "kopnij lenia w d**e, spakuj mu walizki i to juz zaraz". xxx gó/wnoprawda!!! były już wątki gdzie facet się skarżył że żona czy partnerka w domu z dzieckiem a on na to pracuje - zezwana była od najgorszych a przecież dziecko same sobą się nie zajmowało! a tu przypadek, że facet nie pracując nawet palcem przy dzieciach nie kiwnie więc nie pisz bzdur!!!

Gość gość
17,08 dokładnie! Autorko co tam u Ciebie slychac?

Gość gość
Maz rano wstal odrowadzil dzieci do szkoly i zaraz potem poszedl rozwozic cv. Wczoraj zrobil pranie i gary umyl.... ale jest sfohowany

Gość gość
Sfochowany czy nie , to jest jego os/r/a/n/y obowiązek. Ty przypadkiem.się nie czuj winna kobieto ze król wstał i musiał się wziąść za życie bo Ty jak koń tyrasz na nich , mogą coś pomoc.

Gość gość
Dokładnie autorko, nie miej wyrzutów sumienia. Skoro nie pracuje to niech w domu coś porobi.

Gość gość
i gdzie on "rozwozi" to cv?

Gość gość
hahahhh widziały gały co brały :D masz męża nieroba, bo takiego chciałaś, zero ambicji

Gość gość
Pewnie udaje ze szuka roboty. Wygodnie mu. Zona do roboty z********a pieniadze przyniesie do domu ugotuje posprzata wypierze smierdzace skarpety. To jemu zostaje lezenie spanie i jeszcze fochy.