Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wygląda połóg?

Polecane posty

Gość gość

Niedługo rodze. Samego porodu sie nie boje bo i tak wiadomo że będzie bolało. Jestem ciekawa jak wygląda połóg.kobiety fatalnie opisują ten okres.

Gość gość
Nie wiem co w tym fatalnego. Chyba tylko to ze krwawisz przez kilka tygodni, codziennie, co miłe napewno nie jest. No i bole brzucha czasem sa dosc mocne, bo wszystko sie obkurcza po porodzie.

Gość gość
Nie chodzi o krew. Polog jest trudnym okresem, bo to pierwsze tygodnie z dzieckiem, a co za tym idzie niewyspanie, zmeczenie.

Gość gość
To czy to będą trudne tygodnie zależy m.in. od tego jaki egzepmlarz dziecka ci się przytrafi oraz od tego czy mąż czuje się ojcem czy tylko zapładniaczem i bankomatem. Przykładowo ja nie wiem co to zmećzenie i niewyspanie przy dziecku.

Gość gość
Podejrzewam że zmęczona nie będę-mój mąż bierze miesiąc urlopu po porodzie żeby mi pomóc. Ale w pytaniu bardziej chodziło mi o ból i krwawienie...

Gość gość
Zalezy od kobiety i od tego czy bardzo ciezki bedzie porod przy pierwszym dziecku nie moglam chodzic przez 2miesiace ledwo zylam.Przy drugim cesarka po tygodniu smigalam a po miesiacu nawet nie pamietalam ze w ciazy bylam.Krwawienie okolo tyg i wszystko wrocilo do normy.Nie martw sie na zapas przezyjesz nic strasznego

Gość gość
A no i jeszcze laktacja to to dopieto jest przykra sprawa... chyba tego bym sie najbardziej obawiala to dopiero jest nieporozumienie przynajmniej na poczatku hmm.. chociaz nie pozniej tez jest porazka z tym.