Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Olali was koledzy koleżanki i zostaliście sami?

Polecane posty

Gość gośćP1
To fakt że trochę przesypiasz najlepsze lata do tworzenia rodziny. Ale nie załamuj się tylko weź się w garść i zrób coś z tym. Życie zbyt szybko przelatuje nam przez palce.

gośćP1 dziś - on się nie weźmie w garść. Czytałem jego stare posty. Od lat siedzi na Kafeterii, wciąż pieprzy to samo, nie wyciąga żadnych wniosków i nic nie robi ze swoim życiem. Ma to wszystko na własne życzenie. Tak naprawdę lubi pławić się w tych swoich nieszczęściach, bo to bezpieczny i stały grunt. To łatwe. Usiłowanie zrobienia czegoś ze swoim życiem, nie poddawanie się przeciwnościom losu, podejmowanie wciąż nowych prób, mimo, że ktoś tam spojrzał "krzywym okiem" już nie jest tak komfortowe. I dlatego nasz *BLE BLE* za kolejne 5, 10, 15 lat będzie wciąż w tym samym miejscu, w jakim jest teraz, nigdy nie zmieni się u niego nic na lepsze.

Zresztą sami widzicie jego tematy: ● Co kobity wdza w dużych penisach??? ● Umowiliscie się z kimś z forum? ● Brakuje mi kontaktów między ludzkich! ● Jestem prawiczkiem to znaczy że się szanuję ● A ja nie chce długo żyć! ● Kobiety i inni mnie nie lubią! ● Założę się że osoba ładna która nie zaznała ponizenia oraz obelg z powodu ● Olali was koledzy koleżanki i zostaliście sami? Koleś, Ty masz 32 lata, jesteś infantylny jak Miś Uszatek i przynudzasz. Jakim cudem wobec tego mógłbyś sobą kogokolwiek zainteresować? W tym leży problem, a nie w Twoim wyglądzie. A jeśli uważasz wygląd za problem - schudnij, przypakuj i nawet jeśli masz 160cm, zniekształcone ciało albo blizny na twarzy to będzie o wiele lepiej! Nikt nie mówił, że wszystkim będzie jednakowo łatwo, jedni dostali od losu urodę, inni nie, ale to nie znaczy, że nic nie można zrobić ze swoim życiem!!!

Gość gośćP1
inaccessible89 długo już na tym forum jesteś ? Ja jestem od niedawna .

Od roku :o Ale ostatnio zaglądam coraz rzadziej. Za to Ble Ble chyba od co najmniej 8 lat, sądząc po wpisach na jego stronie.

Gość gość
Był też prawiczek bez wiary ale on nie żyje skończył z sobą.

Gość gość
To ty nie wiesz całe forum aż huczało poszukaj po tematach

Gość Tamari
taaa skonczyl:P 10 RAZY